Μήπως ήρθε η ώρα της Αργεντινής;

Μήπως ήρθε η ώρα της Αργεντινής;

Πρεμιέρα σήμερα στο Κόπα Αμέρικα, με την Αργεντινή και κυρίως τον Μέσι να έχει ίσως μια τελευταία ευκαιρία. Σε ένα τουρνουά με ξεκάθαρο φαβορί (Βραζιλία), θα πάμε με την αλμπισελέστε και τον... κοντό που έχει ένα παραπάνω κίνητρο.

Το Κόπα Αμέρικα ξεκινάει απόψε με την οικοδέσποινα Βραζιλία να υποδέχεται τη Βολιβία στο εναρκτήριο ματς. Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον στοιχηματικά που θα πάει προς τον άσο εύκολα ή δύσκολα.

Στόχος όπως καταλαβαίνει και ο καθένας είναι να πετύχουμε τον νικητή διοργάνωσης σε ένα τουρνουά που είναι δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα το κατακτήσει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί είναι η σελεσάο φέτος παρά το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ θα απουσιάζει. Μια πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές με τον κόσμο στο πλευρό της και με σχετικά εύκολο όμιλο μοιάζει να είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα το τρόπαιο αν δεν πάει στη Βραζιλία, υπάρχουν τρεις ομάδες που μπορούν να το διεκδικήσουν και μια τέταρτη που έχει πιθανότητες να το κατακτήσει. Οι υπόλοιπες απλά δεν μπορούν. Ο λόγος φυσικά για τις Αργεντινή, Ουρουγουάη, Χιλή και Κολομβία, οι οποίες μπορούν να κυνηγήσουν την κούπα.

Στοιχηματικά η σελεσάο σίγουρα δεν αξίζει. Αυτό που αξίζει σίγουρα είναι η Αργεντινή. Μια ομάδα που δεν έχει κατακτήσει τίποτα εδώ και χρόνια (έχει έναν χαμένο τελικό Μουντιάλ και δύο Κόπα Αμέρικα) και κυρίως έχει στη σύνθεση της τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο, τον Λιονέλ Μέσι.

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να εξιλεωθεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ και συνάμα μαζί του και ένα ολόκληρο έθνος. Η λογική λέει όχι, αλλά σε αυτή τη στήλη πάμε και κόντρα στη λογική. Ο Μέσι καλώς ή κακώς μπορεί να κρίνει παιχνίδια μόνος του και η ομάδα μοιάζει σε καλή στιγμή, σε σχέση με το Μουντιάλ του 2018.

Η απόδοση της αλμπισελέστε στο 5.00 δεν είναι και η πλέον ελκυστική, όμως αν περάσει τον όμιλο θέλει τρεις νίκες σε νοκ-άουτ. Με τον Αργεντινό να έχει πιθανότατα την τελευταία ευκαιρία να εξιλεωθεί στην εθνική θα τα δώσει όλα. Η πίεση είναι μεγάλη μεν, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όλα ή τίποτα είναι για την Αργεντινή και πάλι, όμως αυτή τη φορά οι συγκυρίες είναι μαζί του.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να κατακτήσει την κούπα ο Αργεντινός μέσα στη Βραζιλία και να βγει και πρώτος σκόρερ, με την απόδοση για τον σταρ της Μπαρτσελόνα να είναι πάνω από 5.00 επίσης. Συνδυαστικά λοιπόν και τα δύο είναι πάνω από 20.00. Όχι κι άσχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ