Ο άγνωστος πόλεμος πίσω από τον Άγγελο

Ο άγνωστος πόλεμος πίσω από τον Άγγελο

Συνεργάτες του Γραμμένου πιέζουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Για τη λύση που θα φέρει πίσω το… καλοκαίρι τους. Προς Ουζουνίδη πάει το πράγμα, αλλά κάποιοι επιμένουν για ξένο και «όνομα».

Μεγάλους μπελάδες έφερε στην ΕΠΟ  ο κατήφορος της εθνικής. Και δεν είναι φυσικά το αγωνιστικό. Σιγά που θα ασχολούνταν με τέτοιες λεπτομέρειες ο Γραμμένος και οι «πιστοί» ιππότες του. Η τρέλα του Άγγελου να τα βάλει ανοιχτά με τον Παπασταθόπουλου θέτοντας τον εκτός εθνικής ομάδας είναι που τα έχει κάνει μπάχαλο.

Γιατί ο αρχηγός της εθνικής δεν είναι μέρος της… τοξικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι του (εχθρού) Ολυμπιακού, δεν είναι καν του χαλίφη από τον Νότο για να δικαιολογηθεί η στάση του. Είναι ένα παιδί που μια ζωή βάζει την εθνική πάνω από όλα. Ακόμη και από την ίδια την καριέρα του. Εκτός αν νομίζετε ότι κάνει καλό στον Σωκράτη της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ να γίνεται «φιόγκος» από τον Γκαζαριάν της Αρμενίας και να προβάλλεται από τα διεθνή ΜΜΕ ως το «κακό παιδί» της Ελλάδας που τα έχωσε στον προπονητή του.

Και τέλος πάντων; Δεν είναι μόνος του ο αρχηγός. Έχει μαζί του τη μισή εθνική. Αν μείνει ο Άγγελος θα πρέπει να παίξει στη Φινλανδία ο Γραμμένος και το συγκρότημα του. H ώρα της Εκτελεστικής Επιτροπής πλησιάζει και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αναστασιάδης είναι τελειωμένος. Και ας μην το ξέρει. Ας του λένε άλλα στα τηλέφωνα οι φίλοι του. Στη Θεσσαλονίκη οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Για τον αντικαταστάτη του, αλλά κυρίως: Για να επιστρέψει το καλοκαίρι. Να μπορέσουν τα αξιότιμα μέλη της ΕΠΟ να απολαύσουν τις χιλιάδες ευρώ των μισθών τους. Να κάνουν τις διακοπές τους απερίσπαστοι.

Ο πρόεδρος φαίνεται να έχει καταλήξει στην επιλογή του Ουζουνίδη. Που σε τελική ανάλυση είναι και μια χαρά ξεκάρφωμα. Γιατί αυτός δεν είναι με τους δικούς μας, αλλά θεωρητικά με τους… άλλους αν τέλος πάντων καταλαβαινόμαστε. Ο Ιβάν που δεν πολύ-ασχολείται με το θέμα (γιατί έχει άλλες δουλειές αυτόν τον καιρό) έχει καλή άποψη για τον Μαρίνο. Τον ήθελε άλλωστε και στον ΠΑΟΚ πριν κάποια χρόνια. Πριν ο Λουτσέσκου σαρώσει κάθε ποδοσφαιρικό ρεκόρ σε αυτή τη χώρα. Οι φίλοι του Γραμμένου όμως θέλουν «ξένο» για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ένα καλό όνομα αν γίνεται για να κάτσει… οριστικά η σκόνη. Του τα λένε του προέδρου. Αλλά ακόμη δεν τον έχουν πείσει.

Εννοείτε ότι μαζί με τον Αναστασιάδη τελειώνει από την εθνική και το δίδυμο Μπασινάς-Γιαννακόπουλος, αν και ο Stelios έξυπνο παιδί όπως πάντα δεν άνοιξε το στόμα του στον πόλεμο της Τρίτης. Ο Μπασινάς τον παίρνει και εκείνον στον λαιμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ