Στοίχημα: Βραζιλία, αλλά πως;

Στοίχημα: Βραζιλία, αλλά πως;

Ποντάρισμα στην «σελεσάο» αλλά και στα παιδιά της Αφρικής…

Θα μπορούσε να είναι εξαιρετική η χθεσινή μέρα αν η Αίγυπτος δεν είχε «σβήσει» τις μηχανές της στο δεύτερο ημίχρονο. Ή εν πάση περιπτώσει αν μετά το 2-0 στο 43΄είχε βρει ή είχε δεχθεί ένα γκολ για να μας χάριζε το όβερ 2,5 σε συνδυασμό και με τον άσο που είχαμε επιλέξει.

Και να κλείναμε με ένα εξαιρετικό 3Χ3 στις χθεσινές μας βασικές επιλογές καθώς η Νιγηρία με διπλασιασμό στον άσο μας δικαίωσε όπως και η ισοπαλία στο Ουγκάντα-Ζιμπάμπουε με απόδοση στο 2.80 μαζί με το 1.67 στο όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο.

Φρέσκα κουλούρια όμως και πάμε να δούμε που θα ψάξουμε το ταμείο, με βασική μας επιλογή τον αγώνα της Βραζιλίας με την Παραγουάη για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Καθαρό φαβορί η Βραζιλία, δεν… υπάρχει ο άσος για ποντάρισμα. Μια πρώτη επιλογή από το ματσάκι αυτό είναι το όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο με την απόδοση στο 2.50 να είναι εξαιρετική.

Μια δεύτερη επιλογή καθαρά στα γκολ της Βραζιλίας. Να βάλει τουλάχιστον τρία, με απόδοση στο 2.05. Η Βραζιλία που δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμη στο Κόπα Αμέρικα. Και ίσως να συνεχίσει έτσι, απλά το 1.44 στο NG είναι χαμηλό, λογικά.

Πάμε και λίγο από Κόπα Άφρικα ξεχωρίζοντας το αμφίσκορο στο Σενεγάλη-Αλγερία με απόδοση στο 2.35 και την ισοπαλία στο Κένυα-Τανζανία με απόδοση στο 3.05.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ