Με τα γκολ και τον… Μέσι

Με τα γκολ και τον… Μέσι

Γεμάτο Κόπα Αμέρικα και Κόπα Άφρικα το σημερινό κουπόνι, με αμφίρροπα ματς, κάτι που σημαίνει ότι θα προτιμήσουμε τα γκολ...

Το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων βρίσκεται στα γήπεδα της Νοτίου Αμερικής αλλά και σε αυτά της Αφρικής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ταυτόχρονη διεξαγωγή τόσο του Κόπα Αμέρικα αλλά και του Κόπα Άφρικα.

Σήμερα στα γήπεδα της Βραζιλίας διεξάγονται δύο ακόμα προημιτελικοί. Μετά τη δύσκολη πρόκριση της σελεσάο στα πέναλτι επί της Παραγουάης, σειρά παίρνει η αιώνια αντίπαλος Αργεντινή, η οποία αντιμετωπίζει την Βενεζουέλα. Λίγο αργότερα διεξάγεται και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή.

Η αλμπισελέστε από την πλευρά της θέλει πάση θυσία την πρόκριση, όμως η απόδοση του 1.60 στο διπλό δεν αξίζει ειδικά με την εικόνα της παρέας του Μέσι. Όλα εξαρτώνται από τον μάγο της Μπαρτσελόνα και προς το παρόν είναι καλά κλεισμένος. Σήμερα όμως θα είναι μέρα του. Πρέπει να βγει μπροστά και αναμφίβολα κόντρα στη Βενεζουέλα μπορεί να πάρει την Αργεντινή απο το χέρι και να την οδηγήσει στα ημιτελικά.

Στοιχηματικά, σίγουρα αξίζει σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή ο… κοντός, ενώ εμείς θα ρισκάραμε με την επιλογή να σκοράρει δύο και περισσότερα τέρματα. Η απόδοση είναι περίπου στο 3.00 και είναι λουκούμι. Παράλληλα και στους δύο προημιτελικούς αγωνίζονται τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες και πλην της Βενεζουέλας ευάλωτες αμυντικά.

Αν λοιπόν κάποιος φοβάται το ποντάρισμα στον Μέσι και επιθυμεί κάτι πιο safe, αυτό είναι το αμφίσκορο και στα δύο ματς. Με αποδόσεις και στα δύο που κυμαίνονται πάνω από 2.00 δημιουργείς ένα άθροισμα κοντά στο 4.50 το οποίο είναι γοητευτικότατο.

Κι αν αποφασίσεις να μεγαλώσεις την απόδοση το παιχνίδι του Μαρόκο με την Ακτή Ελεφαντοστού ελκύει σε νέο αμφίσκορο που ξεπερνάει το 2.20. Παντού βλέπουμε γκολ λοιπόν και ελπίζουμε και στο «ξύπνημα» του Λιονέλ Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ