Το ντοκουμέντο που ξεμπροστιάζει την «εξυγίανση» και θέτει FIFA/UEFA προ των ευθυνών τους (pic, vid)

Το ντοκουμέντο που ξεμπροστιάζει την «εξυγίανση» και θέτει FIFA/UEFA προ των ευθυνών τους (pic, vid)

To10.gr αποκαλύπτει με χαρακτηριστικό οπτικοακουστικό υλικό τη δράση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και τον ρόλο του στις εκλογές της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υπό επιτροπεία εδώ και τρία χρόνια. Τα… όμορφα αυτά χρόνια με την κωδική ονομασία «εξυγίανση». Ο απλός φίλαθλος έχει καταλάβει εξ αρχής τι παίζεται σε αυτόν τον χώρο και κυρίως πως παίζεται το παιχνίδι από τους χαλίφηδες. Δεν είναι δα και κάνα τρομερό μυστικό. Κι όμως.

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της FIFA Πετρ Φούσεκ, ο οποίος παραβρέθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, όταν άκουσε τις καταγγελίες του προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια μουρμούρησε ότι «αυτά είναι… μαφία» και παραδέχτηκε ότι «δεν μας τα έχουν πει ποτέ»! Λογικό. Ποιος να τους τα πει; Ο Μάκης Γκαγκάτσης ή ο «δικός μας» κατά το αφεντικό του Βαγγέλης Γραμμένος; Η’ μήπως θα τους τα πουν οι παράγοντες της ΕΠΟ τους οποίους λίγες ημέρες αργότερα ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ Χούμπελ χαρακτήρισε «εξαρτημένους»;

Στην πρόσφατη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το «σύστημα» της υποτιθέμενης εξυγίανσης. Μάλιστα κατήγγειλε ότι το δεξί χέρι του αφανούς ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν παρόν στις εκλογές της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και επηρέασε τους παρευρισκόμενους με τη βοήθεια «φουσκωτών» κυρίων και όχι μόνο.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τις καταγγελίες, ρώτησαν τον Κούγια πως μπορεί να ξέρει ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Προφανώς οι άνθρωποι που έρχονται από έναν άλλο πλανήτη, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τι μπορεί να γίνεται στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σήμερα λοιπόν to10.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ντοκουμέντο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις καταγγελίες Κούγια για τη δράση της συμμορίας της «εξυγίανσης». Ένα ντοκουμέντο που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον σκοτεινό ρόλο των ανθρώπων που υποτίθεται ότι θα έφερναν την κάθαρση. Ένα ντοκουμέντο που πλέον φέρνει προ των ευθυνών τους, τους τοποτηρητές της FIFA και της UEFΑ.

Δείτε το βίντεο και τη σχετική φωτογραφία:

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος σε ρόλο τοποτηρητή και το επίλεκτο μέλος της ομάδας… κρούσης, ο Κώστας Ντάσιος της ΕΠΣ Αχαΐας, έπιασαν γραφείο και τη μία σήκωναν τα παντελόνια τους και την άλλη σήκωναν τη… φωνή τους μην τυχόν και ψηφίσει κάποιος λάθος υποψήφιο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι το γραφείο των δύο… τοποτηρητών των εκλογών της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, είναι στημένο ακριβώς εκεί που εγγράφονται όσοι θέλουν να ψηφίσουν. Βέβαια όλοι γνωρίζουν πως τις προηγούμενες ημέρες το… συνεργείο της «εξυγίανσης» είχε περάσει από τα σπίτια και τα μαγαζιά των εκλεκτόρων για τη σχετική φιλική… κουβεντούλα για το καλό του ποδοσφαίρου.

Πλέον οι καταγγελίες Κούγια έχουν γίνει… multimedia μιας και απέκτησαν και οπτικοακουστικό υπόβαθρο. Ετσι ουδείς μπορεί να υποστηρίξει πλέον ότι «δεν ξέραμε». Εστω κι αν έχουν περάσει μήνες και χρόνια από την έλευση των τοποτηρητών, πλέον όλα είναι ξεκάθαρα και αυτό που απομένει είναι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε όλη αυτή η λαίλαπα των παραγόντων (;) που είδε το φως της «εξυγίανσης» και επανήλθε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να επιστρέψει εκεί που πραγματικά της αξίζει: Στον κάλαθο των αχρήστων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ