Η Έλλη σε νέες… περιπέτειες

Η Έλλη σε νέες… περιπέτειες

Τα μάτια της Έλλης είδαν «οφέλη» στη συμφωνία της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ. Αυτό έλειπε να μην έβλεπαν.

Κατ’ αρχάς να καθησυχάσουμε το κλαμπ των εργένηδων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, το οποίο μπορεί να αναστατώθηκε από τον τίτλο: Όχι, η Έλλη Στάη δεν είναι ελεύθερη, τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζουμε.

Κατά δεύτερο λόγο θα πρέπει να χειροκροτήσουμε δυνατά την πρωτοβουλία της «ιέρειας» του δελτίου των 8, να βάλει στην άκρη τις μικροπολιτικές και τις ανόητες κόντρες μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών και να ανακοινώσει στο δελτίο ειδήσεων του Open τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Η Ελλη προφανώς δεν ξεχνά ότι ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της στο ραδιομέγαρο, κι έτσι σχολίασε την είδηση λέγοντας ότι πρόκειται για μια «συμφωνία που θα έχει οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Εντάξει, την μία πλευρά την ξέρουμε, μιας και το αφεντικό της θα τσεπώσει κοντά στα 32 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία… Όσο για τα οφέλη της ΕΡΤ; Μάλλον θα το ψάξουν οι εισαγγελείς το θέμα.

Η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων δεν έχει πάρει τυχαία τον συγκεκριμένο τίτλο. Έχοντας περάσει από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά μέσα της χώρας (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ, Mega, ΑΝΤ1, STAR, Alpha) η Έλλη αν μη τι άλλο δείχνει ότι ξέρει να ελίσσεται.

Αυτά βέβαια θα έπρεπε να ανήκουν στο παρελθόν. Έχοντας μπει στην έβδομη δεκαετία της ζωής της θα μπορούσε πια να μην ασχολείται με τις ορέξεις του εκάστοτε αφεντικού της.

Η συγκεκριμένη συμφωνία για παράδειγμα ΕΡΤ-ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα προεκλογικό «κόλπο» με το οποίο η απερχόμενη κυβέρνηση επιχειρεί να αφήσει ένα «δωράκι» στους… δικούς της και να δημιουργήσει μια πολιτική ένταση την ύστατη ώρα πριν την κάλπη, μπας και ανατραπούν τα δεδομένα.

Η συγκεκριμένη συμφωνία ήταν κατ’ εντολή και κατ’ υπόδειξη. Για την ΕΡΤ που έχει καταντήσει να λειτουργεί ως παραμάγαζο της κυβέρνησης μπορεί και να μοιάζει λογικό.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Έλλη Στάη που τώρα στα γεράματα δείχνει ότι εξακολουθεί να παίζει το παιχνίδι του αφεντικού της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ