«Πόλεμος» σε κορυφαία εταιρεία μάνατζερ, με… ελληνικές προεκτάσεις

«Πόλεμος» σε κορυφαία εταιρεία μάνατζερ, με… ελληνικές προεκτάσεις

Η «Elenko Sports» κόπηκε στα δύο, με τα αδέρφια Κορνατσίνι να δημιουργούν νέα εταιρεία και να παίρνουν παίκτες. Τι γίνεται με Ζαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο και Λούκας Σάσα.

Η «Elenko Sports» είναι εταιρεία που έχει κάνει αρκετές δουλείες στην Ελλάδα. Δουλειές σημαντικές, αρκετών εκατομμυρίων. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να βελτιώσει το όνομά της στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας μεταγραφές στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, την Ξάνθη, αλλά και ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό.

Μπροστάρηδες και «πρόσωπα» της πανίσχυρης βραζιλιάνικης «Elenko» ήταν μέχρι πρότινος τα αδέρφια Κορνατσίνι, Λεονάρντο και Εντουάρντο. Οι άνθρωποι που έτρεχαν όλες τις ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) υποθέσεις της εταιρείες, κανονίζοντας μεταγραφές, προμήθειες και γενικώς ό,τι αφορά στους παίκτες τα δικαιώματα των οποίων διαχειρίζεται.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια ήρθαν σε ευθεία ρήξη με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, τον επιχειρηματία Ζοσέ Ρότσα, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να γίνεται «πόλεμος» για το ποια πλευρά θα κρατήσει τους παίκτες.

Μάλιστα, ένα από τα βασικά πρόσωπα αντιδικίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι ο Λέο Ζαμπά. Με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να έχει εξελιχθεί στο τρίτο ακριβότερο «περιουσιακό στοιχείο» της Elenko, με χρηματιστηριακή αξία 8.000.000 € στο Transfermarkt.de.

Αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και το μέλλον του παίκτη, καθώς η βραζιλιάνικη εταιρεία επιθυμεί να ρευστοποιήσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του επιθετικού του Δικεφάλου, ενώ τα αδέρφια Κορνατσίνι θέλουν να μείνει έναν ακόμη χρόνο στην Τούμπα και εν συνεχεία να αποχωρήσει. Με τον παίκτη να επιθυμεί να ακολουθήσει τους Κορνατσίνι, αλλά με τα δικαιώματά του να είναι… σφιχτά κλειδωμένα στο χαρτοφυλάκιο της «Elenko».

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ήδη οι Κορνατσίνι άρχισαν να παίρνουν τους παίκτες που ελέγχουν απόλυτα. Μάλιστα, δημιούργησαν ήδη νέα εταιρεία με την ονομασία «LEFT SPORTS», υπογράφοντας τους «δικούς τους» ποδοσφαιριστές. Μεταξύ των οποίων ο νέος μέσος του ΠΑΟΚ Ντάγκλας Αουγκούστο και ο νέος αμυντικός χαφ του Αρη Λούκας Σάσα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ