Ετσι πήγε να «αρπάξει» τον Μπουζούκη ο ΠΑΟΚ…

Ετσι πήγε να «αρπάξει» τον Μπουζούκη ο ΠΑΟΚ…

To10.gr γράφει για την πρόταση του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, την προσπάθεια να κλείσει πρώτα τον παίκτη και το «όχι» του Μπουζούκη!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο. Και το έκανε με όρους που περισσότερο συνέφεραν τον σύλλογο, παρά τον ποδοσφαιριστή. Διότι ο Γιάννης Μπουζούκης, αποφάσισε να βάλει πάνω από το προσωπικό και οικονομικό του συμφέρον τον σεβασμό και την αγάπη του για την ομάδα που τον ανακάλυψε και τον ανέδειξε. Με αποτέλεσμα να πει το «ναι» σε ένα συμβόλαιο που δεν συνάδει με την ποιότητα, το ταλέντο, την προοπτική, αλλά και την αξία του στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Μια διαπραγμάτευση που δικαιώνει, τελικά, τον Νίκο Νταμπίζα και τον Παναθηναϊκό. Και αυτό διότι παρά το γεγονός ότι επέλεξαν να παίξουν με τη φωτιά, κάνοντας πολύ μικρές προσφορές στον παίκτη, τελικά τον κράτησαν με ένα συμβόλαιο, σχεδόν στο 1/3 των χρημάτων που μπορούσε να βρει στην αγορά, από φέτος κιόλας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το πραγματικό θρίλερ της υπόθεσης «Μπουζούκη» στον Παναθηναϊκό, είχε πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες είναι ακριβείς και αναφέρουν ότι λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία του παίκτη με τους Πράσινους, ο Δικέφαλος του Βορρά επανήλθε με μια σημαντική πρόταση. Συγκεκριμένα, προσέφερε στο Τριφύλλι το ποσό του 1.500.000 €, ποσοστό μεταπώλησης 20%, αλλά και τα δικαιώματα δύο παικτών από το δυναμικό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Παναθηναϊκός αποφάσισε να πει άμεσα το «όχι», επαναλαμβάνοντας στους Θεσσαλονικείς ότι θα συζητούσε το ενδεχόμενο πώλησης του 21χρονου μέσου, μόνο με το «νέτο» ποσό των 4.000.000 €. Χρήματα παράλογα, που δεν υπήρχε περίπτωση να δοθούν για έναν παίκτη που έμενε ελεύθερος σε έναν χρόνο και τον Ιανουάριο του 2020, θα μπορούσε να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Οι Πράσινοι φοβήθηκαν ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθούσε να δελεάσει τον Μπουζούκη, κλείνοντάς τον από τώρα για τον ερχόμενη Γενάρη. Και η αλήθεια δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Με τη διαφορά ότι ο Μπουζούκης τίμησε την ομάδα που τον ανέδειξε. Κάτι όχι ιδιαίτερα σύνηθες τη σημερινή εποχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ