Στα υπόψη του ΠΑΟΚ ο Αράνα της Σεβίλλης (vids)

Στα υπόψη του ΠΑΟΚ ο Αράνα της Σεβίλλης (vids)

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ προτάθηκε για δανεισμό στον Δικέφαλο από τον μάνατζερ που έχει τους Ζαμπά και Ντούγκλας.

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Δικέφαλος φορτσάρει για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, παράλληλα με την προσπάθεια για έναν χαφ και έναν επιθετικό. Εκτός από τον Τζέφερσον (της Σπόρτινγκ) και τον Φάμπιο Κοεντράο, προτάθηκε και ο Γκιγιέρμε Αράνα της Σεβίλλης.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ κόστισε 11 εκ. ευρώ στους Σεβιγιάνους πριν 1,5 χρόνο όταν τον πήραν από την Κορίνθιανς, αλλά στην Ισπανία έχει παίξει μόνο σε 25 επίσημα ματς (12 στο πρωτάθλημα, 9 στην Ευρώπη με ένα γκολ και τρεις ασίστ και 4 στο Κύπελλο με ένα τέρμα).

Προτάθηκε για δανεισμό στον Δικέφαλο από τον μάνατζερ που έχει τους Ζαμπά και Ντούγκλας, καθώς ο Αράνα είναι κι αυτός γεννημένος το 1997 (14/4/1997) και ήταν συμπαίκτης μαζί τους στην Κ20 της Βραζιλίας, ενώ με τον Ζαμπά ήταν μαζί και στην Κορίνθιανς.

Η Σεβίλλη θέλει να τον δώσει δανεικό, μιλάει με ομάδας της πατρίδας του Αράνα (στη Βραζιλία είχε προλάβει να παίξει σε 58 επίσημα ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ), αλλά είναι σε επαφή και με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=fsPRGTqPfvk

https://www.youtube.com/watch?v=WIkbz7Q8N38

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ