Ούτε τα προσχήματα με τον Βάτσιο

Ούτε τα προσχήματα με τον Βάτσιο

Ο Βάτσιος επέστρεψε δριμύτερος στους πίνακες και ενώ άπαντες έκαναν μια σειρά από συνειρμούς για τον τρόπο αυτής της επιστροφής, με το που έγινε φιλικό στην Αθήνα για την ΑΕΚ, πάτησε χορτάρι.

Φιλικό Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ του Τίγρη να υποδέχεται τον Βόλο του «φίλαθλου» Αχιλλέα. Και ποιος διαιτητής έχει την τιμή να σφυρίζει; Μα το καλύτερο παιδί. Ο Αριστείδης ο Βάτσιος που επέστρεψε δριμύτερος στους πίνακες σε μια ιστορία από εκείνες που τις λες και επίδειξη δύναμης. Διότι ο Βάτσιος είναι ο τύπος που είχε κάνει το «έγκλημα» στο Λαμία-ΑΕΚ στο Περιστέρι.

To Νο 2 στο top 10 της Εξυγίανσης που εδώ και μια διετία έφερε πίσω τις Κυριακές μας.

Αυτό είναι φυσικά το No1 και πλέον ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Τον Βάτσιο λοιπόν τον έριξαν πέρσι στη δεύτερη κατηγορία. Και μάλλον αυτή η εξέλιξη του έκανε καλό. Γιατί πρέπει να έγινε καλός διαιτητής τώρα. Εξ ου και ο Περέιρα, ο Υπουργός Τουρισμού και επικεφαλής της ΚΕΔ, τον έβγαλε ξανά στον αφρό της Σούπερ Λιγκ.

Ο Βάτσιος λοιπόν γύρισε, και ενώ άπαντες έκαναν μια σειρά από συνειρμούς για τον τρόπο αυτής της επιστροφής, με το που έγινε φιλικό στην Αθήνα για την ΑΕΚ, πάτησε χορτάρι. Σαν έτοιμος από καιρό. Για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε! Τόσο… εμβληματική επιστροφή!

Φυσικά στην Σούπερ Λιγκ έμεινε και ο Τσαμούρης. Ο κάτοχος του Νο 1. Μένει να δούμε λοιπόν κάτι ενδιαφέρον. Πόσες φορές οι δύο τους θα σφυρίξουν φέτος τους Δικέφαλους. Ο Βάτσιος την ΑΕΚ. Ο Τσαμούρης τον ΠΑΟΚ. Και βέβαια και οι δύο τον Ολυμπιακό.

Να δούμε ρε παιδί μου. Έτσι από περιέργεια…

ΥΓ: Μπόνους η παρακάτω φωτογραφία του Μηνά Λυσσάνδρου με τον Αχιλλέα Μπέο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Τα λόγια είναι περιττά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ