Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Μασούντ

Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Μασούντ

Το 6+1 της Ενωσης στον Ιρανό μέσο και η αντιπρόταση του ατζέντη του, που έρχεται στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή.

Η απόκτηση του Σοτζέι Μασούντ από την ΑΕΚ είναι απλώς θέμα χρόνου. Ναι μεν οι δύο πλευρές έχουν ακόμη διαφορές, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι επιθυμούν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κλείνοντας ένα πολύ μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί στο ρόστερ της Ενωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.,gr, λοιπόν, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει την προσφορά της στον ατζέντη του 33χρονου Ιρανού επιτελικού μέσου. Αυτή φέρεται να προβλέπει συμβόλαιο για 6 μήνες με αυτόματη οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, εφόσον πιάσει ένα μίνιμουμ συμμετοχών με τη φανέλα της Ενωσης. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της προσφορά, στον Μασούντ προσφέρεται συνολικό ποσό 350.000 ευρώ (για τον 1,5 χρόνο), συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Ποια είναι η θέση του ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη προσφορά; Η άφιξη του Ρέζα Φαζέλι θα λύσει όλες τις απορίες, αλλά οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Ιρανού ατζέντη αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερωθεί για την αντιπρόταση της πλευράς Μασούντ. Η οποία αφορά κλειστό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, με τις οικονομικές απολαβές να μην αποτελούν σημείο τριβής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του παίκτη με τον Πανιώνιο, τώρα, είναι μία… λεπτομέρεια που θα λυθεί σύντομα. Καθώς είναι δεδομένο ότι ο Μασούντ θα μείνει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ