Επιστροφή στη δράση με… γκολ

Επιστροφή στη δράση με… γκολ

Μετά τις επιτυχίες στα προκριματικά του Champions League και του Europa League, ο... Καμμένος κάνει πρεμιέρα σε Championship και Ligue 2.

Η τεράστια επιτυχία της στήλης καλά κρατεί αυτή τη βδομάδα με εκατέρωθεν επιτυχίες Τετάρτη και Πέμπτη σε Champions League και Europa. Στόχος λοιπόν είναι το 3 στα 3, ρισκάροντας σε μια «μουντή» στοιχηματικά μέρα, όπως είναι η Παρασκευή και με ένα τουλάχιστον αναξιόπιστο κουπόνι.

Ωστόσο, μετά τον πρόλογο αντικειμενικά υπάρχει ψωμί απόψε, λίγο αλλά καλό. Συγκεκριμένα, κάνουν πρεμιέρα Championship και Ligue 2, δύο παραδοσιακά ενδιαφέρουσες λίγκες. Βέβαια στην Αγγλία είναι μόλις ένα ματς για σήμερα. Λούτον εναντίον Μίντλεσμπρο με την Μπόρο να πηγαίνει φουλ για άνοδο (στα χαρτιά) και τη Λούτον για μια ιδανική πορεία και όπου κάτσει.

Είναι πρώτο παιχνίδι της σεζόν, οι ομάδες δεν είναι στο 100% οπότε αυτόματα αποφεύγουμε το σημείο. Πάμε στα γκολ λοιπόν με το αμφίσκορο να είναι κοντά στο 1.80 και να αξίζει εφόσον μιλάμε για δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Αμφίσκορο καρφωτό.

Στη Ligue 2 θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει τα μαλλιοκέφαλα του απόψε, εμείς θα πάμε προσεκτικά και θα ποντάρουμε πάλι στα γκολ. Σκοπός είναι να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως και για αυτό δεν βλέπουμε κανένα τελικό αποτέλεσμα. Οσέρ – Λε Μαν το πρώτο ματς με τον άσο να αξίζει, αλλά και το όβερ να είναι σε τιμή που «αγγίζει» ουρανό. 2.30 περίπου δίνει τα 3 γκολ στο ματς κι αν υπολογίσουμε οτι η Οσερ θα κερδίσει τότε μάλλον θα γίνει με μπόλικα γκολ.

Τελευταία επιλογή είναι για απόψε το ματς της Χάβρης με τη Νιορ με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί. Ωστόσο η Νιορ είναι επικίνδυνη και θα σκοράρει, για να πληρωθούμε το αμφίσκορο που είναι πάνω από 2.00. Αναμφίβολα η Χάβρη θα σκοράρει οπότε έρχεται ένα goal/goal μούρλια και σε υψηλότατη απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ