Μάλλον VARιούνται…

Μάλλον VARιούνται…

Να ήταν μόνο η απουσία τους από τις συσκέψεις; Η ΚΕΔ των χρυσοπληρωμένων Περέιρα και Κουκουλάκη δεν έχει κάνει ούτε τα βασικά για το VAR και όχι μόνο.

Γράψαμε στο «10» λίγο νωρίτερα πως ούτε καν τα αυτονόητα δεν έχει κάνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το VAR. Ούτε καν να υπάρξει, όπως όφειλε, ένας εκπρόσωπος της στις συσκέψεις των ομάδων πριν τους αγώνες να ενημερώσει για το VAR που μπαίνει από σήμερα για τα καλά στη ζωή μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περέιρα και Κουκουλάκης που χρυσοπληρώνονται από την ΕΠΟ και εδώ και τρία χρόνια έχουν κάνει μια… τρύπα στο νερό στην ελληνική διαιτησία, με γνωστά άλλωστε τα (μη) αποτελέσματά τους, δεν φρόντισαν ούτε για τα προφανή. Τα… παιδικά, τα βασικά, τα αυτονόητα, τα αναμενόμενα, εν όψει του VAR που μπαίνει στο πρωτάθλημα.

Εκτός λοιπόν από τις κωμικές το λιγότερο διαιτησίες που έχουμε ζήσει στα χρόνια της «εξυγίανσης» ξεκινά το VAR και δεν έχει υπάρξει ούτε μια κεντρική οδηγία προς τις ομάδες. Για το τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Είπαμε ξανά, ούτε τα βασικά!

Την προηγούμενη σεζόν είδαμε τα χαΐρια τους με τους διαιτητές που δεν ήξεραν τι ισχύει με την τέταρτη αλλαγή στο Κύπελλο. Γέλαγε όλη η Ευρώπη μαζί μας.

Υποτίθεται πως προετοιμάζονταν για το VAR εδώ και δύο χρόνια ουσιαστικά, έπαιρναν τους παχυλούς μισθούς τους και τώρα που τελικά ξεκινάει το σύστημα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε καν κεντρικό στούντιο, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες!

Με βαν θα γυρνάνε από γήπεδο σε γήπεδο για να καλύψουν το κενό που δεν μπόρεσαν δύο χρόνια τώρα! Οι δύο πρώτες αγωνιστικές έτσι θα πάνε, με βαν και μετά ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουν.

Μιλάμε άλλωστε για την ίδια ΚΕΔ/ΕΠΟ που δεν μπορούν να φτάσουν οι διαιτητές στα γήπεδα γιατί δεν… βρήκαν εισιτήρια όπως ο Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη. Αστειότητες, δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ