Άρης: Ίβιτς ο εκλεκτός!

Άρης: Ίβιτς ο εκλεκτός!

Ο Αρης διαπραγματεύεται με τον Σέρβο προπονητή τις τελευταίες ώρες και to10.gr σας αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ο στόχος έχει βρεθεί και έχει «λοκάρει». Ο Θόδωρος Καρυπίδης αφού σκάναρε αρκετές περιπτώσεις προπονητών εντός και εκτός Ελλάδας αποφάσισε ότι αυτός που του κάνει είναι ο Βλάνταν Ιβιτς!

Είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το νέο πλέον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ιλια Ιβιτς, Ζήτησε μάλιστα και την βοήθεια του για να έρθει σε επαφή με τον αδερφό του. Η επαφή έχει γίνει. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι θετικός στην επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Απομένει απλά να βρεθεί η χρυσή τομή για το βελούδινο διαζύγιο με τους Ισραηλινούς.

Ο Ιβιτς τα πήγε περίφημα πέρσι στο Ισραήλ κατακτώντας το πρωτάθλημα με περίπατο. Όμως φέτος ξεκίνησε καταστροφικά. Αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα στην συνέχεια και την Κυριακή εντός έδρας γκέλα στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γυαλί των σχέσεων του με αρκετούς παίκτες έχει ραγίσει και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν είναι καλή. Αυτό μεταφέρεται και στο γήπεδο. Η διοίκηση των στήριζε αλλά ο ίδιος αναζητά μια νέα πρόκληση, εφόσον καταφέρει να φύγει ελεύθερος από εκεί και δεν τον κρατάει δεσμευμένο ο πρόεδρος.

Τι τελευταίες ώρες ο Καρυπίδης τον πιέζει πολύ και ο ίδιος ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του. Ο Ιβιτς είχε περάσει και ως παίκτης από το Κλεάνθης Βικελίδης και ήταν αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας. Οπότε και ο ίδιος ξέρει τα κατατόπια και δεν νοιάζεται για το ασπρόμαυρο του παρελθόν που μπορεί να… στοίχιζε σε κάποιους άλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ