H νέα δουλειά του Βασίλη Γκαγκάτση

H νέα δουλειά του Βασίλη Γκαγκάτση

Σε ποια ομάδα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του ο πρώην διευθύνοντας σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ;

Δεν έχει περάσει και πολύ καιρό από την εφαρμογή του νόμου που έστειλε τον Βασίλη Γκαγκάτση έξω από τα γραφεία της Super League 1. Από την απόφαση που έστω και με μεγάλη καθυστέρηση «έριξε» τον γνωστό δικηγόρο από την έμμισθη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του συνεταιρισμού.

Και αν κάποιοι έχουν την περιέργεια για το που βρίσκεται ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ, και πατέρας του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ; Μπορούν να πληροφορηθούν πως από σήμερα έκανε την εμφάνιση του σε «νέο» ποδοσφαιρικό πόστο. Νομικός σύμβουλος του Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο -μάλιστα- εκπροσώπησε στη σημερινή συνεδρίαση της SL2.

Σιγά μην έμενε «έξω» για πολύ, ο Γκαγκάτσης. Τον βρήκε τον δρόμο του. «Τρούπωσε» που έλεγε και ο Κώστας Βουτσάς σε εκείνη την περίφημη κωμωδία.

Στο μεταξύ το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, της SL2 μπορεί να άλλαξε όνομα αλλά θα κρατήσει τον χαρακτήρα του. Γιατί αν δεν τα μάθατε; Ήδη πάει πίσω η έναρξη του. Για 29 Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και αν δεν ολοκληρωθούν, σέντρα δεν θα γίνει

Οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ πάνε πίσω το πρωτάθλημα της νεότευκτης SL2. Η ΕΡΤ από το 60% μείωσης της συμφωνίας… ΣΥΡΙΖΑ, έχει πέσει στο 40%. Λογικά κάποια στιγμή οι δύο πλευρές θα τα βρούνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ