Ποντάρισμα στους άσους και τα γκολ…

Ποντάρισμα στους άσους και τα γκολ…

Τρία ματσάκια έχουν ενδιαφέρον από το σημερινό κουπόνι με έναν σίγουρο άσο και δύο ντέρμπι που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Η Δευτέρα δεν συνηθίζεται σε μεγάλα πονταρίσματα και στοιχηματισμούς υψηλούς και άνευ προηγουμένου, καθώς είναι μια καθαρά αντιποδοσφαιρική μέρα.

Παρόλα αυτά η Δευτέρα συνηθίζεται να έχει και μερικά «λαβράκια» στο κουπόνι της, τα οποία αξίζουν για να πάρει ένα καλό χαρτζιλίκι ενόψει της εβδομάδας Champions League και Europa League που ακολουθεί.

Καταρχάς τα παιχνίδια είναι συγκεκριμένα κι εμείς θα δώσουμε τρεις επιλογές που έχουν μπόλικα ρίσκα, όμως λέμε να ξεκινήσουμε με το στανταράκι μας. Τορίνο – Λέτσε είναι το ματς για την 3η αγωνιστική στη Serie A που κλείνει και το πρόγραμμα και η γκρανάτα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Συμπαθητική η Λέτσε, καλύτερη όμως η Τορίνο η λογική λέει ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει με την απόδοση να είναι στο 1.45 – 1.50. Μια επιλογή είναι ξεκάθαρα ο άσος και μια άλλη είναι το over 2,5 κοντά στο 1.65 και πιστεύουμε ότι θα βγουν όλα.

Από εκεί και πέρα, το πιο αμφίρροπο και ωραίο παιχνίδι της ημέρας είναι εκείνο της Άστον Βίλα με την Γουέστ Χαμ. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, όμως εμείς θα πάμε κόντρα στα σφυριά που έχουν καλύτερη ομάδα. Θα επιλέξουμε και εδώ τον άσο και μάλιστα σε απόδοση κοντά στο 2.50 (2.40 για την ακρίβεια). Παράλληλα μια ακόμη επιλογή για το ματς της Premier είναι και το αμφίσκορο με απόδοση κοντά στο 1.80. Αξίζουν και τα δύο, παρά τις δυσκολίες τους.

Τέλος, το τρίτο ματς που χρήζει πονταρίσματος είναι το ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα σε Αλάνιασπορ και Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι των Ελλήνων (Μπακασέτας, Τζαβέλας, Σιώπης) έχει ξεκινήσει μαγικά το πρωτάθλημα με 3/3 νίκες και φιγουράρει στην πρώτη θέση. Από την άλλη η Φενέρ είναι στην τρίτη με 7 και θέλει νίκη για να βρεθεί στην κορυφή.

Το ματς θα είναι ντέρμπι και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, όμως εμείς θα είμαστε με τους Έλληνες. Το μομέντουμ λέει Αλάνιασπορ, και το κίνητρο είναι τεράστιο, συν ότι η ομάδα με νίκη θα πάει στο +4 από τον δεύτερο. Άσος καραμπινάτος και δύσκολος κοντά στο 2.90, αλλά θεωρούμε ότι αξίζει το ρίσκο. Αν κάποιος φοβάται το σημείο, το ματς προσφέρεται για αμφίσκορο στο 1.70 περίπου, ενώ και το Over 2.5 πάλι κοντά στο 1.70 επίσης είναι καλό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ