Over κι Άγιος ο Θεός…

Over κι Άγιος ο Θεός…

Πρεμιέρα στο Champions League απόψε, μια διοργάνωση που λατρεύουν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και του... στοιχήματος!

Κι επιτέλους η μέρα που όλοι εμείς περιμέναμε έφτασε. Οι αγαπημένες μας Τρίτες και Τετάρτες επιστρέφουν απόψε και θα μας συντροφεύουν μέχρι τον Ιούνιο.

Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα αγωνιστούν στο Champions League με στόχο το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά. Όχι ότι μας νοιάζει και πολύ. Απλά η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι η ιδανική για να στοιχηματίσεις με άνεση. Και εμείς αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Επίσης το Champions League καλώς ή κακώς είναι η διοργάνωση των γκολ. Κι εμείς σε αυτό ποντάρουμε.

Η πρώτη αγωνιστική και ειδικότερα η πρώτη ημέρα έχει μερικά σπουδαία ματς που δίνονται για αξιοπρεπές ποντάρισμα στα over. Δεν είναι λίγες οι φορές που «ακουμπάμε» όλα μας τα λεφτά στο Over σε όλα τα ματς, όμως αυτή τη φορά δεν θα γίνει.

Οι επιλογές θα είναι πιο safe. Καταρχάς, ξεκινάμε με τη ματσάρα στην Ιταλία ανάμεσα σε Νάπολι και Λίβερπουλ. Πέρσι το ίδιο ματς είχε στείλει κουβά πολύ κόσμο, με το 1-0 για τελικό σκορ. Φέτος δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο και over 2.5 κοντά στο 1.70 είναι το πρώτο που «κλειδώνει».

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας στη Γερμανία συγκρούονται Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα. Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους, δεν χρειάζεται καν ανάλυση, over 2.5 στο 1.50, πηγαίνετε από τώρα να πληρωθείτε. Για να κλείσουμε με τριάδα και safe όπως συνηθίζουμε, χωρίς πολλά πολλά, το Μπενφίκα – Λειψία είναι η τρίτη επιλογή.

Ανοιχτές άμυνες και οι δύο, καλές επιθέσεις, ίσως προσέξουν αλλά κακά τα ψέματα αν βλέπεις αυτές τις δύο ομάδες στο κουπόνι δεν γίνεται το μυαλό σου να μην πάει στο over 2.5. Ειδικά από τη στιγμή που η απόδοση είναι πάνω από 1.70. Η λογική λέει over κι ο… Καμμένος το ίδιο. Για κάποιους «τρελούς» θα υπήρχε μια πρόταση που έχει γίνει και στο παρελθόν 8 ματς μέσα στη μέρα και τα 8 over 2.5. Ποντάρισμα με λίγα λεφτά και πολλά κέρδη συν ότι θα «παίξει» και το cash out. Παρόλα αυτά οι βασικές επιλογές είναι οι τρεις που προαναφέραμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ