Η ημέρα των φαβορί

Η ημέρα των φαβορί

Βραδιά Europa League απόψε και αν όλα πάνε καλά θα είναι και βραδιά των φαβορί.

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League πέρασε στην ιστορία και πλέον μπαίνουμε σε mood Europa. Εδώ δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση δυστυχώς, ενώ συνηθίζεται να είναι και μια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, ειδικά στη φάση των ομίλων.

Εμείς από την πλευρά μας όμως δεν είμαστε των εκπλήξεων και θα πάμε με τα φαβορί από το αποψινό κουπόνι, γιατί είναι πολλά και καλά. 24 ματς είναι εξάλλου να διεξαχθούν απόψε και η λογική λέει ότι δύσκολα θα σπάσουν όλα.

Φαβορί πολλά, επιλογές επίσης, σήμερα ο… Καμμένος όμως θα επιλέξει μόνο σημεία (1, Χ, 2) και τίποτα άλλο. Τέσσερα ματσάκια λοιπόν, safe επιλογές για ευνόητους λόγους. Η αρχή θα γίνει από το Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάγκ φιλοξενεί την Σεβίλλη σε ένα ματς με φαβορί τους Ισπανούς και απόδοση που «αγγίζει» το 1.60. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες η Σεβίλλη δίνει βάση στο Europa και λογικά θα θέλει να ξεμπερδεύει από νωρίς σε αυτό τον όμιλο (ΑΠΟΕΛ, Ντουντελάνζ οι άλλοι δύο).

Πέρα από τη Σεβίλλη λοιπόν με διπλό θα φύγει και η Λάτσιο από τη Ρουμανία κόντρα στην Κλουζ. Πιο θελκτική απόδοση για τους λατσιάλι που δίνουν 1.85 περίπου για νίκη κόντρα σε μια πολύ κατώτερη ομάδα. Λίγη σοβαρότητα θέλει και θα το πάρουν το ματσάκι.

Τρίτη επιλογή μας και η πιο δύσκολη στα χαρτιά είναι εκείνη της Ντιναμό Κιέβου με τη Μάλμε. Οι Ουκρανοί είναι καλύτερη ομάδα, αλλά και η Μάλμε έχει ρυθμό και δεν περνάει αδιάφορη. Είναι φαβορί η Ντιναμό, η λογική λέει ότι θα παραταχθεί πλήρης και κανονικά, οπότε θα την προτιμήσουμε. 1.95 είναι αυτό.

Τέλος, η πιο safe επιλογή για απόψε είναι η Εσπανιόλ. 1.40 μεν η απόδοση κόντρα στη Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία, αλλά θα κυνηγήσει πρώτον τη διάκριση στη διοργάνωση και δεύτερον τις εύκολες νίκες κόντρα στους Ούγγρους. Αδύναμη η ουγγρική ομάδα, η πιο αδύναμη ίσως της διοργάνωσης μαζί με 2-3 άλλες, η Εσπανιόλ λογικά θα καθαρίσει και θα συμπληρώσει ιδανικά την τετράδα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ