Η Σουλούκου βγήκε από το VAR ή ακόμη; #FAKE_NEWS

Η Σουλούκου βγήκε από το VAR ή ακόμη; #FAKE_NEWS

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και τα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη διασύρθηκαν με τα συνειδητά κατασκευασμένα #FAKE_NEWS περί «ντου» τους Σουλούκου στο VAR και καθυστέρησης του βαν, με ευθύνη ο Ολυμπιακού. Το χειρότερο; Τους ξεμπρόστιασε ο ίδιος ο Περέιρα.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Είναι διαφορετικό να παρασυρθείς και να μεταφέρεις μια λανθασμένη πληροφορία. Και τελείως διαφορετικό να το κάνεις ενσυνείδητα. Εις γνώση σου. Και κυρίως, ηθελημένα. Το πρώτο μπορεί και να δικαιολογείται. Το δεύτερο σε καθιστά κοινό συκοφάντη. Σεσημασμένο ψεύτη. Και κυρίως, αποδεικνύει ότι είσαι στημένος. Και λειτουργείς με δόλο. Εις γνώση σου. Πάντα.

Πριν από λίγες ημέρες τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη έκαναν σημεία ένα συνολικά ψευδές και κατασκευασμένο ρεπορτάζ. Ένα από τα γνωστά, από εκείνα τα… παλιά, τα οποία σε άλλες εποχές και ίσως λίγο διαφορετικό αντικείμενο, θα γίνονταν ανώνυμη καταγγελτική επιστολή, θα στέλνονταν σε κάποιον… ευαίσθητο εισαγγελέα και έτσι θα στηνόταν μια ακόμη δικογραφία. Από αυτές που τόσο άρεσαν σε εκείνους που πάντα αγαπούσαν το ψέμα, την πλάνη και την παραπλάνηση του κοινού, αλλά με την… κάπα της αλήθειας πάνω τους.

Το σύστημα ξεσαλώνει. Πριν λίγες ημέρες η αποκάλυψη ήταν «συνταρακτική, σοκαριστική» και διάφορα άλλα εις «ή». «Η Σουλούκου έκανε ντου στο βαν του VAR και το βαν παρεμποδίστηκε να μπει στο Καραϊσκάκη» ανέφερε μέσες άκρες το… αποκαλυπτικό δημοσίευμα. Ένα ξεκάθαρα στημένο και προβοκατόρικο δημοσίευμα, στο οποίο η ΕΠΟ και προσωπικά η ΚΕΔ του ανεκδιήγητου Περέιρα, φρόντισε επί ημέρες να μην σχολιάσουν, να μην διαψεύσουν, μην τυχόν και δεν είναι αρεστοί στο «μεγάλο αφεντικό».

Ωστόσο το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και όταν η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια, πέφτει και πλακώνει τους φαιδρούς συκοφάντες. Τους κατά συνείδηση ψεύτες. Μάλιστα, όταν την αλήθεια την αποκαλύπτει το πρόσωπο που το σύστημα επικαλείται έμμεσα ως «πηγή» της πληροφόρησης, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

Από νωρίς to10.gr αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Μέλο Περέιρα, ξεκαθάρισε πως η Σουλούκου ποτέ δεν πήγε στο VAR. «Ποτέ κανείς δεν μας ενόχλησε, αυτά είναι ψέματα», είπε και το άκουσαν όλοι. Ολοι όμως, η FIFA, η UEFA, ο υπεύθυνος του VAR, οι ομάδες, ακόμη και ο Γραμμένος, που έψαχνε να βρει τρύπα να κρυφτεί από το γεγονός ότι ξεφτιλίζονταν τα Μέσα του «δικού του» προέδρου του ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο φαιδρό ψέμα, το οποίο επέλεξαν συνειδητά να μην διαψεύσουν όλες αυτές τις ημέρες ΕΠΟ και ΚΕΔ, παρότι ο Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση και μάλιστα έχει ήδη κινηθεί και νομικά. Ένα ψέμα που αφορούσε στην καθυστέρηση του βαν του VAR.

Τι είπε ο Περέιρα για αυτό; Είπε ότι το βαν έφτασε μία ώρα πριν στο γήπεδο, αντί για τρεις ώρες πριν, όπως προβλέπεται. Τι δεν είπε; Ότι το εμπόδισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Γιατί δεν το είπε; Διότι το βαν άργησε με ευθύνη της εταιρείας και όχι του Ολυμπιακού. Ακόμη ένα ψέμα που γκρεμίστηκε εκκωφαντικά από την αλήθεια.

Ο ρόλος συγκεκριμένων ΜΜΕ είναι πολύ συγκεκριμένος. Και σαφής. Πρόκειται για μια «ειδικού σκοπού» mediaκή «συμμορία», που στόχο έχει να πυροβολεί όποιον είναι απέναντι από το αφεντικό. Ο μόνιμος εχθρός είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά και γενικά όποιος πηγαίνει κόντρα στο αφεντικό. Τι κι αν ο Μελισσανίδης ήταν πρώην φίλος; Όταν ήρθε η ώρα, έγινε «κλέφτης» και η ΑΕΚ «χάρτινη». Τι κι αν ο Αλαφούζος πλήρωνε αδρά τα «πιστόλια», όταν δεν έκανε πια τη δουλειά του Αφεντικού, έγινε στόχος ακόμη και από τους ευεργετημένους του.

Και για να τελειώνουμε: Η Σουλούκου βγήκε από το VAR ή ακόμη επιθεωρεί τον χώρο; Το βαν γιατί άργησε; Η ΕΔΕ τις ΚΕΔ πού πήγε; Ολα FAKE NEWS. Με σφραγίδα εξυγίανσης. Και η συνέχεια στις οθόνες σας… Και με VAR. Και με PAOK TV…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ