ΕΟΚ: Όταν δεν ξέρεις που να σταματήσεις

ΕΟΚ: Όταν δεν ξέρεις που να σταματήσεις

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η Ομοσπονδία του (ΕΟΚ), σε ένα γαϊτανάκι πρόκλησης που δεν λέει να σταματήσει

Μοιάζει λιγάκι ειρωνικό. Ένας 80άχρονος παράγοντας να διοικεί μια Ομοσπονδία (ΕΟΚ) που φέρεται σαν μικρό παιδί. Ισχύει όμως. Και όσο ο καιρός περνά: Τόσο και επιβεβαιώνονται όλες εκείνες οι «φωνές» που επιμένουν μήνες τώρα πως «ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα» από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τους «πεφωτισμένους» του ελληνικού μπάσκετ.

Ναι, όπως φαίνεται το πάνε για δικαίωση. Διότι τα όσα συμβαίνουν σε αυτή την ατελείωτη ιστορία της ΕΟΚ με τον Ολυμπιακό έχουν σταθερά τον ίδιο παρανομαστή. Δεν σχετίζονται με συμπεριφορές που ταιριάζουν με ενήλικες. Μάλλον σε πιτσιρικάδες στο γυμνάσιο που δεν καταλαβαίνουν πότε ένα αστείο τελειώνει, ταιριάζουν περισσότερο.

Να βλέπεις το τέλος να έρχεται, και εσύ να βγάζεις ανακοινώσεις για το όνομα με το οποίο θα συμμετάσχουν οι Ερυθρόλευκοι στην Α2. Ανακοίνωση… τρολάρισμα.

Ειλικρινά, όλες οι παροιμίες έχουν την αξία τους. Και εκείνη που λέει πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα θα έπρεπε να είναι οδηγός για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Είτε είναι –ακόμη- πραγματικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ, είτε επιτρέποντας στους γύρω του να κάνουν «πράξεις» που τις χρεώνεται ο ίδιος 100% προσωπικά.

Τι σημασία έχει ακριβώς, αν θα λέγετε Ολυμπιακός Β’ ή όπως αλλιώς επιθυμούν οι Ερυθρόλευκοι η ομάδα τους που θα συμμετάσχει στην δεύτερη κατηγορία; Τι σημασία έχει για την ΕΟΚ, η οποία πριν από μερικές ώρες προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση unfair.

Θέλει να τιμωρήσει για κάποιον λόγο τους Πειραιώτες και δεν το λέει; Θέλει να σύρει τους Αγγελόπουλους που οι άνθρωποι έχουν βάλει εκατομμύρια σε ένα άθλημα που ο Βασιλακόπουλος παριστάνει τον πρόεδρο; Γιατί τιμή και δόξα και στον Γκάλη και τον Γιαννάκη, αλλά αν δεν ήταν οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι ο Βασιλακόπουλος θα ήταν πρόεδρος μας Ομοσπονδίας που θα ασχολούνταν μαζί της 100 νοματαίοι.

Και αν δεν σέβεται τα αδέρφια, και κυρίως την προσφορά τους., τι ακριβώς νομίζει ότι κάνει με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

Γιατί δεν σταματά αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι με το λάδι και τη φωτιά; Και εκείνος και οι συνεργάτες του;

Δεν αντιλαμβάνεται πως ξεκινά μια αγωνιστική σεζόν μπροστά που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδεθεί με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη;

Ή μήπως ξέχασε ότι αν ο Αναστόπουλος, δεν έκανε πίσω και πήγαινε στο ΣΕΦ θα ήταν ο ίδιος «ηθικός αυτουργός» σε μια ιστορία που κανείς δεν ξέρει τι διαστάσεις θα έπαιρνε.

Δεν είναι ο Γραμμένος, ο Βασιλακόπουλος. Έχει μια ιστορία. Δεν γίνεται λοιπόν η δική του Ομοσπονδία να έχει πέσει τόσο χαμηλά. Και κυρίως, δεν γίνεται να επιμένει να προκαλεί.

Άφησε τον Ολυμπιακό να φύγει από το πρωτάθλημα, δίχως να ενδιαφερθεί για τις καταγγελίες του και ενώ αποδεδειγμένα στην ΚΕΔ γίνονταν όργια. Δεν δέχονταν να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Βασιλειάδη που κάποια στιγμή θέλησε να εμπλακεί στην υπόθεση για να δώσει μια λύση.

Προκάλεσε πρόβλημα στους Πειραιώτες ακόμη και για τον «σχηματισμό» γραμματείας στα φιλικά τους παιχνίδια. Σήμερα αυτή η ανακοίνωση! Δεν γίνεται αυτές οι πράξεις να είναι κάποιου παράγοντας που εδώ και μισό αιώνα «υπογράφει» την ιστορία ενός σπορ. Πολλώ δε μάλλον του μπάσκετ.

«Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους» σχολίασε πριν από λίγη ώρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Άδικο έχει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ