Τι «παίχτηκε» με Χιμένεθ και Αρη

Τι «παίχτηκε» με Χιμένεθ και Αρη

To10.gr αποκαλύπτει τι πραγματικά ισχύει και ποια είναι η αλήθεια για το φλερτ του Χαριστέα με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Δεν μου αρέσει να διαψεύδω ρεπορτάζ δημοσιογράφων, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να παρουσιάζονται έτσι ακριβώς όπως είναι και να μην δίνουμε την δική μας προέκταση δημιουργώντας εντυπώσεις.

Θα ήθελα να σας διευκρινίσω τι ακριβώς έγινε μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Αρη. Δημοσίευμα θέλει τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ να αρνείται πρόταση ύψους 500.000 ευρώ από τους Θεσσαλονικείς. Αυτό είναι παντελώς άκυρο. Τι ακριβώς συνέβη;

Πριν από δυο εβδομάδες περίπου, όταν ο τεχνικός διευθυντής του Αρη ταξίδεψε στην Ισπανία, πραγματοποίησε αρκετές συναντήσεις με υποψήφιους προπονητές. Πολύ ψηλά στην λίστα είναι αλήθεια ότι βρισκόταν και ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αγγελος Χαριστέας επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκπρόσωπο του Ανδαλουσιανού τεχνικού και ζήτησε να συναντηθούν face to face για να κουβεντιάσουν και προφανώς για να του κατατεθεί κάποια πρόταση συνεργασίας.

Ο δικηγόρος του Χιμένεθ αφού μίλησε με τον πελάτη του, κάλεσε πίσω τον Χαριστέα και του διαμήνυσε ότι ο έμπειρος προπονητής δεν ενδιαφέρεται τη δεδομένη στιγμή για την προοπτική του Αρη και για αυτό δεν υπάρχει λόγος να γίνει το ραντεβού. Δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση δηλαδή, αφού ο Χιμένεθ έριξε άκυρο από την αρχή…

Ο Μανόλο έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Αλλες προτεραιότητες και άλλες βλέψεις. Και περιμένει κάτι άλλο. Για αυτόν τον λόγο δεν θέλησε καν να ακούσει την πρόταση του Αρη και να συζητήσει με τον Χαριστέα. Είπαμε, όχι γιατί έχει πρόβλημα με τον Αρη, αλλά γιατί περιμένει κάτι πολύ καλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ