Αποκάλυψη: Για αυτό έγινε υπάλληλος του Ιβάν ο Μητρόπουλος!

Αποκάλυψη: Για αυτό έγινε υπάλληλος του Ιβάν ο Μητρόπουλος!

Ο Βασίλης Δεκάρικος συναντιέται με την αλήθεια! Και αποκαλύπτει ντοκουμέντα για τον αγαπημένο Τάσο Μητρόπουλο του Λαλάκη.

Σήκωσε μεγάλο ντόρο το θέμα του πάλαι ποτέ ερυθρόλευκου Τάσου Μητρόπουλου. Του ποδοσφαιριστή που όσοι πληρωνόταν από τον Ολυμπιακό, όσο είχε δηλαδή επαγγελματική σχέση με τον Ολυμπιακό, φιλούσε την φανέλα και πούλαγε Ολυμπιακοφροσύνη.

Του Μητρόπουλου που πήγε στην ΑΕΚ και το γούσταρε κιόλας, που φόρεσε και την φανέλα του Παναθηναϊκού και ευχαριστούσε την τότε διοίκηση. Του Μητρόπουλου που πλέον είναι υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη!

Γιατί ο Τάσος Μητρόπουλος που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού και ως «ράμπο» έγραψε στα γήπεδα την δική του ιστορία, έφτασε να υπηρετεί ξεκάθαρα τους εχθρούς του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα προς αναζήτηση.

Που επί της ουσίας δεν απασχολεί και πολύ κόσμο, ειδικά τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βλέπουν και καταλαβαίνουν.

Και ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά πονάνε τον Ολυμπιακό και ποιοι αυτοί που είναι έτοιμοι να πουλήσουν τα πάντα για την πάρτη τους.

Εδώ είμαι δεν είμαι για να σου κάνω αγαπητέ μου αναγνώστη ανάλυση δεδομένων, ούτε για να σε ενημερώσω για την ξαφνική λατρεία του Λαλάκη και των… λαλάκηδων για τον Μητρόπουλο.

Ούτε για το πώς ο «πράσινος» και ο «κίτρινος» που κάνουν την επικοινωνιακή πολιτική του Ιβάν και του ΠΑΟΚ αγκάλιασαν τον Ράμπο.

Πως αυτοί που κάποτε τον έκραξαν τώρα «κλαίνε και οδύρονται» για το… δράμα που ζει.

Εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος, είμαι εδώ για να κάνω αποκαλύψεις! Κάμερα, φώτα, μουσική παρακαλώ με τύμπανα!

Γιατί ο Τάσος Μητρόπουλος έγινε υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη; Γιατί ο Τάσος Μητρόπουλος ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτικός στάρ και να είναι μόνιμος στο OPEN; Εκτός βεβαίως για το ότι χειρίζεται εξαιρετικά τον λόγο και την ελληνική γλώσσα με τις βαθιές γνώσεις του.

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος, είναι μπροστά στα μάτια σας αλλά που εσείς! Μασημένη τροφή λέμε!

Το είχε απωθημένο ο Τάσος κυρίες και κύριοι! Έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και δεν πρόλαβε να φορέσει και την φανέλα του ΠΑΟΚ! Και έτσι τώρα που τον πήραν τα χρόνια βρήκε τον τρόπο! Μέσα από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ουσιαστικά υπηρετεί τον ΠΑΟΚ! Και φανέλα του ΠΑΟΚ θα βάλει αν το ζητήσει ο Ιβάν και οι… λαλάκηδες που τον υπηρετούν (τον Ιβάν).

Ο Τάσος που – ως νέος Πέτρος Κόκκαλης- ζει την αποθέωση όλων όσων όχι απλά έχουν αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό, αλλά όλων όσων μισούν τον Ολυμπιακό, έχουν κάνει αποδεδειγμένα τα πάντα και με όλους τους τρόπους για να τον πλήξουν ανεπανόρθωτα!

Ο Τάσος που φόρεσε την φανέλα των… λαλάκηδων και είναι και επίσημα με τους εχθρούς του Ολυμπιακού.

Τουλάχιστον κατάφερε να προσθέσει και τον ΠΑΟΚ στη… συλλογή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ