Europa League σημαίνει… γκολ

Europa League σημαίνει… γκολ

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι αφού το Europa League επιστρέφει στο πιάτο σας με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πολλά γκολ...

Το Champions League το αποφύγαμε ελέω και απεργίας, ευτυχώς όμως γιατί οι επιλογές μας δεν θα είχαν και τεράστια επιτυχία. Παρόλα αυτά η σημερινή μέρα είναι κομβική στοιχηματικά για πολλούς λόγους.

Το Europa League επιστρέφει με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και το ποντάρισμα θα είναι έντονο. 24 ματς εκ των οποίων τα περισσότερα είναι αμφίρροπα και κυρίως σημαντικά για την πορεία που θα πάρει ο κάθε όμιλος.

Εμείς τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη φοβόμαστε στα τελικά αποτελέσματα, αφού έχουμε πληγωθεί, όπως κι όλος ο κόσμος και για αυτό τον λόγο θα πάμε με τα γκολ που αν μη τι άλλο πρόκειται να είναι πολλά. Η αγωνιστική τουλάχιστον έτσι δείχνει.

Ξεκίνημα λοιπόν από τα παιχνίδια των 19:55 και από την Ολλανδία όπου η Άλκμααρ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παραπαίει στην Αγγλία. Οι κόκκινοι διάβολοι έτσι όπως πάει η χρονιά τους θα κυνηγήσουν το Europa και για αυτό με την Άλκμααρ θα παρουσιαστούν σοβαροί. το 2.40 του διπλού είναι ελκυστικότατο αλλά δεν πείθει η αγγλική ομάδα, οπότε θα πάμε στα γκολ. Over 2.5 και αμφίσκορο είναι σε αποδόσεις περίπου 1.60 και αξίζουν και τα δύο εμείς όμως θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο λόγω Γιουνάιτεντ και άμυνας.

Από εκεί και πέρα, η Γουλβς κοντράρεται με την Μπεσίκτας «καίγεται» όπως και οι Τούρκοι για νίκη και για αυτό περιμένουμε «μάχη». Μοιρασμένες αποδόσεις και εδώ όμως με τα γκολ θα πάμε και πιο συγκεκριμένα με το αμφίσκορο σε απόδοση 1.60. Είναι επικίνδυνο ματς για ποντάρισμα σε σημείο.

Στα άλλα δύο ματς των 19:55 που βλέπουμε αμφίσκορο είναι στο Μπασακσεχίρ – Γκλάντμπαχ που όμως είναι στο 1.50 περίπου, αλλά και στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εσπανιόλ που «αγγίζει» το 1.80.

Όσον αφορά τα παιχνίδια των 22:00 Γκιμαράες και Άιντραχτ είναι ομάδες που σκοράρουν και το αμφίσκορο στο 1.60 αλλά και το over 2.5 σε παρόμοια απόδοση αξίζουν, ενώ θα κλείσουμε με το ματς της Σπόρτινγκ με τη Λίντσερ. Οδεύει προς άσο το παιχνίδι, αλλά οι αυστριακοί είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να σκοράρει στη Λισαβόνα. 1.70 περίπου το αμφίσκορο αλλά και το over 2.5 σε μια εξάδα αγώνων δύσκολη που όμως έχει αρκετές πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ