Το… κασέρι για τον «Μαραντόνα» του Βόλου

Το… κασέρι για τον «Μαραντόνα» του Βόλου

Στον δανεισμό του Χοακίν Τόρες δεν έχει προβλεφθεί ρήτρα αγοράς του.

Χωρίς υπερβολή το γκολ του Χοακίν Τόρες απέναντι στον Ατρόμητο,  θύμισε κάτι (έστω και τραβηγμένο) από τα γκολ των Μαραντόνα και Μέσι, που ξεκίναγαν τις ενέργειες του πίσω από την σέντρα, πέρναγαν όποιον έβρισκαν στο διάβα τους και σκόραραν.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Βόλου μαγνήτισε την προσοχή πολλών ποδοσφαιρανθρώπων. Είναι «χοντρό» να πούμε ότι βρίσκεται σε στόχαστρο κάποιας ομάδας αφού έχει αγωνιστεί μόνο σε 225 λεπτά. Και οι σοβαρές ομάδες τσεκάρουν την διάρκεια και όχι τις… φωτοβολίδες.

Ο δανεισμός του στον Βόλο ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ώρες τις μεταγραφικής περιόδου έπειτα από δική του πίεση στην Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής.

Το δυσάρεστο για τον Βόλο αλλά και κατά συνέπεια για όλες τις ομάδες είναι ότι δεν έχει προβλεφτεί καμία ρήτρα αγοράς στον δανεισμό του. Τον Αύγουστο, η τιμώ πώλησης του ήταν ένα εκατομμύριο δολάρια! Όμως όσα περισσότερα γκολ πετύχει ο Τόρες, τόσα περισσότερα χρήματα θα αξιώσουν οι Αργεντίνοι, που είναι σκληρά καρύδια στις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ