Ο Νταμπίζας επιβεβαιώνει to10.gr

Ο Νταμπίζας επιβεβαιώνει to10.gr

«Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ότι ώρα να ΄ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι εκδρομή». Είπε, μεταξύ άλλων, ο Νταμπίζας στους παίκτες. Μήπως τελικά είναι fake news και τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή;

Πήγε λέει ο Νίκος Νταμπίζας και έβαλε χέρι στους παίκτες πριν από λίγες μέρες για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι και το μάθατε από to10.gr, με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το οποίο είχε. Για τις καμπάνες τόσο σε όλη την ομάδα, όσο και σε παίκτες προσωπικά, αφού είχε και πολλά τετ α τετ. Τρέχει να προλάβει ο τεχνικός διευθυντής καταστάσεις, γιατί βλέπει το πράγμα να ξεφεύγει.

Άλλωστε δεν πάνε και πολλές μέρες από τότε που τα πολύ σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα υπέπεσαν στην αντίληψή του. Τι σας έγραφε η… αφεντιά μου πριν από δύο μέρες; Το θυμάστε; Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Σέχου, που πέρασε μια… σιωπηρή τιμωρία και για τον Μπεκ που τον τσάκωσαν να νυχτοπερπατάει. Έσπευσε ο Δανός να βάλει στο Instagram όσα σας έγραψα και να γράψει fake news. Δεν πειράζει, θα τον κεράσουμε μια κρέπα στην… Φετίτσιο κατά τις 03:30 το ξημέρωμα να τον γλυκάνουμε και να τον ευχαριστήσουμε για τη διαφήμιση στο σάιτ. 21 χιλιάδες ακόλουθους έχει ο Δανός στο Instagram. Viral μας έκανε…

Έσπευσε και ο Παναθηναϊκός να διαψεύσει πως υπάρχουν νυχτοπερπατήματα από ποδοσφαιριστές. Λογικό κι αυτό. Έσπευσαν και δημοσιογράφοι άλλων Μέσων να κουνήσουν το δάχτυλο και να γράψουν πως κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και πως έγιναν κάποια μικρό – παραπτώματα και δεν υπάρχουν ξενύχτια και τέτοια χαζά που γράφει ο… Βάλε με μέσα. Και μετά ήρθε ο Νταμπίζας. Και τους διέψευσε όλους μαζί, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές πως κάποιους τους πέτυχε ξημερώματα. Σώωωωπα. Πέφτω απ’ τα σύννεφα.

Ώρα είναι τώρα να βγάλουμε fake news και τα λεγόμενα του Νταμπίζα. Το φαντάζεστε να βάλει ο Μπεκ καμιά φωτογραφία στο Instagram με τον Νταμπίζα να μιλάει και να γράψει «Fake news»; Να βάλει κι εκείνα τα emoticons τα χιουμοριστικά που έβαλε και να γελάσουμε όλοι μαζί.

Ή ο Νταμπίζας, λοιπόν, λέει ψέματα και κανένας δεν ξενύχτησε ή οι διαρροές από τις ομιλίες του είναι λανθασμένες και δεν τα είπε αυτά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ας αποφασίσουμε επιτέλους τι είναι σωστό και τι λάθος. Και όσοι έγραψαν πως δεν υπήρχαν ξενύχτια ας γράψουν σήμερα, δίπλα στα λόγια του Νταμπίζα, ότι λέει ψέματα και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Διότι ή λέει ψέματα και to10gr και ο Νταμπίζας ή λένε αλήθεια και οι δύο. Σωστά; Σωστά απαντάω.

Ας δούμε, λοιπόν, και την… πύρινη ομιλία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού μέσα στα αποδυτήρια: «Από τη στιγμή που δεν είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας αναφορικά με την ομάδα, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Δεν είμαστε ομάδα και αυτό ξεκινάει από την καθημερινότητα. Είστε κωλόπαιδα. Η συμπεριφορά αρκετών είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ότι ώρα να ΄ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι εκδρομή. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές. Όποιος δεν συμμορφώνεται δεν θα έχει θέση στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ