Διασυρμός συκοφαντών δια στόματος Γραμμένου: «Η NOVA δεν έχει καμία εμπλοκή με τη λειτουργία του VAR»

Διασυρμός συκοφαντών δια στόματος Γραμμένου: «Η NOVA δεν έχει καμία εμπλοκή με τη λειτουργία του VAR»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ της «Εξυγίανσης» παραδέχεται με επιστολή του πως όσα έχουν ειπωθεί από συγκεκριμένους «κύκλους» και Μέσα, περί εμπλοκής της NOVA στη λειτουργία του VAR είναι συκοφαντίες, ανυπόστατα και εν γνώσει τους ψεύδη.

Η προπαγάνδα των γνωστών κέντρων παραενημέρωσης, έλαβε τέλος. Με κρότο. Και με επίσημη δήλωση του αρμοδίου. Του «δικού τους». Διότι ο Βαγγέλης Γραμμένος, όχι μόνο δεν σήκωσε τη σημαία της… επανάστασης κόντρα στις επιστολές της NOVA, να απεμπλακεί από κάθε σχέση της με την εικόνα του VAR. Όχι μόνο δεν προσπάθησε να… κοντράρει το συνδρομητικό, αλλά έκανε μια μεγάλη κυβίστηση, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο ότι η NOVA δεν έχει καμία σχέση, καμία εμπλοκή στην οργάνωση και λειτουργία του VAR.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά το τελεσίγραφο της NOVA, για άμεση απεμπλοκή κάθε τι που σχετιζόταν με το VAR, έκανε… όπισθεν ολοταχώς και αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια στο κοινό. Όχι με… κύκλους και διαρροές, αλλά με επίσημη δήλωσή του, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΟ. Στην οποία διευκρινίζει η NOVA συμμετέχει στην υλοποίηση του συστήματος VAR, παρέχοντας στο λογισμικό του το σήμα της τηλεοπτικής παραγωγής και μόνον. Τίποτε άλλο. Καμία άλλη εμπλοκή.

Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε Βαγγέλης Γραμμένος στον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova κ. Π. Παπαδόπουλο.

«Κύριε Παπαδόπουλε,

Σε απάντηση των από 13.09. και 18.10.2019 επιστολών σας, και κατόπιν της πρόσφατης συνάντησης με την κα Κασκανιώτη, επιθυμώ να διευκρινίσω τα εξής:

Οι ανάδοχοι παραγωγής και προβολής του τηλεοπτικού σήματος των αγώνων της Super League1 (NOVA, ERT, PAOK TV) συμμετέχουν στην υλοποίηση του συστήματος VAR, σύμφωνα με το διεθνές πρωτόκολλο, παρέχοντας στο λογισμικό του το σήμα της τηλεοπτικής παραγωγής και μόνον.

Ουδεμία άλλη εμπλοκή έχουν στην οργάνωση και λειτουργία του VAR, πολύ δε περισσότερο στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου και των προβλεπομένων κανόνων παιχνιδιού, καθώς και στη λήψη των διαιτητικών αποφάσεων.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Γραμμένος
πρόεδρος Ε.Ε. Ε.Π.Ο.»

Επί της ουσίας ο Γραμμένος παραδέχεται πως ό,τι έχει ειπωθεί και επικοινωνηθεί όλους αυτούς τους μήνες από συγκεκριμένους «κύκλους» και Μέσα, περί εμπλοκής της NOVA στη λειτουργία του VAR, επρόκειτο απλώς για συκοφαντίες, ανυπόστατα και εν γνώσει τους ψεύδη, που μοναδικό στόχο και σκοπό είχαν να πλήξουν το συνδρομητικό κανάλι. Αλλά και να βάλουν μπουρλότο στη λειτουργία και κυρίως την αξιοπιστία του VAR στην Ελλάδα. Κάτι που ήδη πέτυχαν.

Μια ωμή προσπάθεια παραπληροφόρησης, με συγκεκριμένους σκοπούς. Μια προσπάθεια, ωστόσο, που έπεσε στο κενό. Με την… κεφαλή της «εξυγίανσης» να αναγκάζεται να πάρει επίσημα θέση. Εστω και αργά. Λέγοντας για πρώτη φορά την πραγματική αλήθεια και όχι τη νοθευμένη με σχόλια και troll, αναφορικά με το ποιος ελέγχει τη λειτουργία του VAR. Αλλά και ποιος είναι εκείνος που έχει τη δυνατότητα να… μαγειρέψει τα αποτελέσματα και ό,τι μπορεί να φτάσει στα μάτια του τηλεθεατή.

Με λίγα λόγια, ο Γραμμένος, με προσωπική του του επιστολή, ξεκαθαρίζει ότι η NOVA δεν μπορεί να επέμβει σε τίποτε που να αφορά στο VAR. Αυτοί που μπορούν να το κάνουν, είναι εκείνοι που έχουν αναλάβει το σύστημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ