Ιβάν, δες το κανονικό ποδόσφαιρο…

Ιβάν, δες το κανονικό ποδόσφαιρο…

Η Ίντερ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς από δικό της παίκτη, όπως και πέρσι που ηττήθηκε. Από δανεικούς της στην Πάρμα. Ο Ιβάν όμως μοιράζει δανεικούς παίκτες για να παίζει με τα… δεύτερα. «Εξυγίανση»…

Ήρθε στην επιφάνεια ξανά το προκλητικό θέμα των… φιλικών του ΠΑΟΚ μέσω των δανεικών παικτών που μοιράζει δεξιά και αριστερά στο πρωτάθλημα. Το ματς με τον Βόλο των έξι δανεικών πρόσθεσε μια ακόμη μέρα… εξυγίανσης στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράφουν και λένε οι υπάλληλοι του Ιβάν πως από τους έξι δανεικούς ένας-δύο παίζουν βασικοί στον Βόλο. Α, εντάξει, τότε ο Ιβάν έπρεπε να δώσει και 4-5 ακόμη πιτσιρικάδες να «ψηθούν», και να παίζουν στα Κύπελλα. Τι άλλο θα ακούσουμε! Αλλά τι να πουν τα παιδιά; Αυτά τους λένε, αυτά λένε. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει γεμίσει την Σούπερ Λιγκ με «δικές του» ομάδες και «δικούς του ποδοσφαιριστές», με την καλή έννοια πάντα, είναι άλλη ιστορία.

Ο Ιβάν Σαββίδης που κάποτε είχε το θράσος να μιλάει για δανεικούς. Και τώρα ουσιαστικά με καθυστέρηση λίγων χρόνων να «ομολογεί» πως αυτός καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι δανεικοί άλλωστε ήταν πάντα θέμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέμα και για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν απαγορεύονται οι δανεισμοί πουθενά. Ήθελαν να τους απαγορεύσουν οι… εξυγιαντές πριν επιβάλλουν την… εξυγίανση για να φέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πιο σκοτεινή του περίοδο. Γιατί; Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πανίσχυρος. Τι δεν έλεγαν; Ότι ο Ολυμπιακός δεν υποχρέωνε να μην παίζουν απέναντι του οι παίκτες του. Ότι ήθελε η εκάστοτε ομάδα έκανε. Και το πλήρωσε αυτό ο Ολυμπιακός. Με γκολ και με χαμένα ματς.

Δεν αλλοίωνε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός όπως ξεκάθαρα το αλλοιώνει ο Ιβάν με την επιβολή δύο ομάδων για κάθε ομάδα που μοιράζει τους παίκτες του.

Και αν δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός όταν το ποδόσφαιρο ήταν κανονικό στην Ελλάδα. Δείτε τι έγινε σήμερα και στην Ιταλία. Η Ίντερ έπαιζε με την Πάρμα και ήξερε πως με νίκη θα έπιανε στην βαθμολογία την Γιουβέντους. Η Ίντερ όμως έμεινε στο 2-2 με την Πάρμα. Ο Κοραμό έκανε το 1-1 για την Πάρμα και έδωσε την ασίστ στον Ζερβίνιο για το 1-2. Ποιος είναι ο Κοραμό;

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ που παραχωρήθηκε δανεικός στην Πάρμα! Τα ακούς Ιβάν; Στο κανονικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά όχι στο… δικό σου το «εξυγιαντικό» με ματς – ντροπή όπως το αποψινό στον Βόλο.

Η Ίντερ που και πέρσι είχε δανεικό παίκτη στην Πάρμα. Τον Ντιμάρκο που σκόραρε για την 4η αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του στο Μιλάνο. Και με το γκολ που πέτυχε χάρισε τη νίκη στην Πάρμα. Ο Ντιμάρκο που επέστρεψε στην Ίντερ φέτος.

Αυτά στο κανονικό ποδόσφαιρο όμως, όχι στο ποδόσφαιρο του Ιβάν που επιβάλλει άλλη ομάδα κατά του ΠΑΟΚ και άλλη ομάδα κατά των υπολοίπων.

Καραμό δανεικός από την Ίντερ στην Πάρμα, προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ύψους 12 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2020. Στο 26′ έβαλε γκολ κόντρα στην Ιντερ για το 1-1 και στο 30′ ασίστ για τον Ζερβίνιο που έκανε το 1-2. Μάλιστα το 2017 όταν αγωνιζόταν στην Καέν το όνομά του είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί χρονιά που η Πάρμα κόβει βαθμούς μέσα στην έδρα της Ίντερ με παίκτες που ανήκουν στους νερατζούρι. Την περασμένη σεζόν για την τέταρτη αγωνιστική η Πάρμα είχε νικήσει με 1-0 εκτός έδρας την Ίντερ χάρη σε γκολ του Φεντερίκο Ντιμάρκο που και αυτός έπαιζε δανεικός από την ομάδα του Μιλάνου στην Πάρμα. Φέτος έχει επιστρέψει στην Ιντερ αλλά δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Πέντε χαμένοι βαθμοί εξαιτίας… των δανεικών στην Πάρμα μέσα σε 13 μηνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ