Φτιάχνει κλίμα η Ξάνθη και προκαλεί λόγω Ολυμπιακού…

Φτιάχνει κλίμα η Ξάνθη και προκαλεί λόγω Ολυμπιακού…

Ο Πανόπουλος εμφανίστηκε ξανά πριν από τον Ολυμπιακό, όπως και πέρσι, η Ξάνθη έβγαλε ανακοίνωση, τρεις μέρες μετά, για την διαιτησία και ο Παπαδημητρίου την «έπεσε» στον Βάτσιο και πλέον πρέπει να κληθεί για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Είναι αλήθεια πως… σκούριασαν τα αντανακλαστικά του Πανόπουλου. Του ανθρώπου που μας είχε συνηθίσει χρόνια τώρα στις ανακοινώσεις ακόμη και κατά την διάρκεια των αγώνων. Με τον ΟΦΗ η Ξάνθη αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο.

Έχασε 2-0 σε ένα ματς που ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος και που ακόμη και τα ΜΜΕ του «συστήματος» της «εξυγίανσης» χαρακτήριζαν καλή την διαιτησία του Βάτσιου και δίκαιη την επικράτηση της Κρητικής ομάδας. Από την Ξάνθη δεν υπήρξε αντίδραση, ο προπονητής της Ραμίρεθ ουσιαστικά παραδέχθηκε το δίκαιο της νίκης του ΟΦΗ και η Κυριακή κύλησε εξίσου ήρεμα.

Φτάσαμε την Τρίτη, πέρασαν δηλαδή τρεις μέρες από το ματς με τον ΟΦΗ, με τους Ξανθιώτες να θυμούνται τελικά πως η διαιτησία του Βάτσιου ήταν απαράδεκτη! Και την Ξάνθη με τρεις μέρες καθυστέρηση να βγάζουν μια από τις γνωστές της ανακοινώσεις με ειρωνεία για την διαιτησία. Πρωτότυπη μεν αλλά με ξεκάθαρο στόχο.

Την ίδια ώρα ο Παπαδημητρίου βγήκε στα ραδιόφωνα για να φωνάξει και να κάνει λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση από τον Βάτσιο. Προσέξτε, τρεις μέρες μετά τον αγώνα στην Ξάνθη αποφάσισαν να κάνουν επίθεση στον Βάτσιο και την διαιτησία.

Το Σάββατο υποδέχονται τον Ολυμπιακό και στην Ξάνθη είπαν να κάνουν «ζέσταμα». Είναι προφανέστατο πως κάποιοι «τσίγκλισαν» (για να το γράψω ευγενικά) την Ξάνθη να θυμηθεί την διαιτησία του Βάτσιου που είχε ξεχάσει να στηλιτεύσει τρεις μέρες τώρα.

Είναι ξεκάθαρο πως στην Ξάνθη φτιάχνουν κλίμα για το ματς με τον Ολυμπιακό και τον απώτερο σκοπό που έχουν να του βάλουν «μπλόκο», για το καλό της… εξυγίανσης βεβαίως και του φίλου τους, του ΠΑΟΚ.

Παρεμπιπτόντως τα όσα είπε ο Παπαδημητρίου, τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, λογικά θα οδηγήσουν τον αθλητικό εισαγγελέα Σιμιτζόγλου στην κλήση του για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου όπως συνέβη με τα όσα είχε πει ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Καραπαπάς και τιμωρήθηκε με 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Να σημειώσουμε επίσης πως ο Πανόπουλος όλως τυχαίως, (τι σου είναι η μοίρα) εμφανίστηκε ξανά πριν από ματς με τον Ολυμπιακό. Πέρσι τον είχαμε δει να εμφανίζεται πάλι μετά από καιρό πριν από το περίφημο ματς στα Πηγάδια όπου τα… άρματα της «εξυγίανσης» παρέλασαν στο γήπεδο αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό σε απώλεια βαθμών πολύτιμη για τον ΠΑΟΚ. Τότε ο Πανόπουλος είχε πάει στην ομάδα του και είχε δώσει πριμ στους παίκτες του για το μεγάλο ματς που θα έδιναν.

Λογικά και τώρα κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα αφού στην Ξάνθη (και όχι μόνο…) έχουν σημαδέψει αυτό το ματς. Για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό και έτσι ο ΠΑΟΚ σε λίγες αγωνιστικές να μην κατέβει στο Καραισκάκη με το βάρος του -2 (τουλάχιστον) και την απειλή να μείνει για τα καλά από νωρίς πίσω και στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ