Αχιλλέα τι δουλειά είχες στα αποδυτήρια της ομάδας;

Αχιλλέα τι δουλειά είχες στα αποδυτήρια της ομάδας;

Ο Αχιλλέας Μπέος βάζει σε κίνδυνο την ομάδα της πόλης του. Η πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον Βόλο για παρουσία του Μπέου στα αποδυτήρια χωρίς να είναι διαπιστευμένος και χωρίς να ξέρει κανείς τι έκανε εκεί.

Βρε καλώς τα παιδιά. Δεν θα αργούσε η ώρα που κάποιοι θα… ξυπνούσαν από τον λήθαργο που βρίσκονταν και θα αναρωτιόνταν με τι ρόλο ο Αχιλλέας Μπέος κάνει όλα όσα κάνει. Δε θα αργούσε η ώρα που ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην ομάδα του Βόλου, θα έβαζε σε μπελάδες το ίδιο το σωματείο.

Και να που η Superleague αποφάσισε – επιτέλους – να ζητήσει εξηγήσεις από την ΠΑΕ Βόλος για παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια της ομάδας. Και να ρωτήσει τι δουλειά είχε εκεί, από τη στιγμή που δεν αναφερόταν στο φύλλο αγώνα. Βέβαια, αν είχαν ψάξει νωρίτερα θα είχαν ενημερωθεί για το τι δουλειά έχει ο Αχιλλέας Μπέος στα αποδυτήρια του Βόλου και ποια η σχέση του με την ομάδα. 

Αποφάσισαν να ασχοληθούν μαζί του τώρα και ίσως αυτή να είναι μία απάντηση στην ερώτηση «γιατί ο Αχιλλέας θέλει να πουλήσει τον Βόλο;»Μάλλον επειδή τον πήραν όλοι χαμπάρι και πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν και πουθενά.

Και για το τι κάνει στον Βόλο και για το ποιου συμφέροντα εξυπηρετεί. Μάλλον… στριμώχτηκε ο Αχιλλέας και ψάχνει εναγωνίως να διώξει από πάνω του τις μετοχές της ομάδας. Άλλωστε έχει συνηθίσει το… κρυφτούλι. Εδώ κατάφερνε να ξεγλιστράει για άλλα, πιο… σοβαρά θέματα.

Πλέον, όμως, τον πήραν χαμπάρι τον Αχιλλέα. Διαβάστε:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για την Παρασκευή, 15-11-2019 και ώρα 11:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.

Β/ ΠΑΕ Βόλος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 9/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 9/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος, εισήλθε εντός των αποδυτηρίων και συνομίλησε με ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους της εγκαλουμένης ομάδας, αν και τούτο απαγορεύεται, καθόσον ο παραπάνω αναφερόμενος ούτε αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα ούτε τύγχανε διαπιστευμένο άτομο από τη Super League 1 Ελλάδας.» στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4 παρ. 1, 5, 6, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ, άρθρο 20 παρ. 13 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020».

Τι δουλειά είχε ο Αχιλλέας, λοιπόν, στα αποδυτήρια; Μήπως έψαχνε να κρυφτεί από κανέναν και βρήκε πόρτα και μπήκε; Μήπως ήθελε να πάει στην τουαλέτα και του έδειξαν που βρίσκεται και εκείνος μπερδεύτηκε; Λέτε να πήγε να ελέγξει αν έχει ζεστό νερό στο ντους μην κρυώσουν τα παιδιά;

Βρε μήπως, τελικά, να είναι το αφεντικό της ομάδας; Λέτε να μην είναι ένας απλός φίλαθλος που… αγαπάει την ομάδα; Ένας δήμαρχος που στηρίζει την ομάδα της πόλης του;

Αυτά τα ερωτήματα, φανταζόμαστε, θα έχουν και οι δικαστές. Για να δούμε τις απαντήσεις… Πλάκα θα έχουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ