Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Φέγενορντ από τον Παναθηναϊκό

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Φέγενορντ από τον Παναθηναϊκό

Μπορεί τα δημοσιεύματα να μιλούν για τον Μακέντα, αλλά οι Ολλανδοί της Φέγενορντ είχαν έρθει στην Αθήνα στο παιχνίδι με τη Λάρισα κάνοντας... focus σε άλλον ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό που προέκυψε από τα ξαφνικά ταξίδια της Φέγενορντ στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δει παιχνίδια του Παναθηναϊκού; Υπάρχει και to10.gr σας το είχε αποκαλύψει πριν απ’ όλους μερικές μέρες νωρίτερα. Τότε που οι Ολλανδοί ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας με βασικό τους παιχνίδι το Παναθηναϊκός – Λάρισα.

Έκαναν… περατζάδα και από Περιστέρι και φυσικά από το Καραϊσκάκη, που υπήρχε τότε το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, πριν αναχωρήσει ο σκάουτερ για το Ρότερνταμ και ενημερώσει τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού για όσα είδε.

Η Φέγενορντ επέστρεψε και πάλι. Στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Το σενάριο που κυκλοφόρησε; Πως ο Μακέντα είναι ξανά στη short list του συλλόγου, όπως ήταν και το καλοκαίρι. Δεν είναι ψέμα. Πράγματι οι Ολλανδοί εκτιμούν τον Μακέντα και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να έρθουν με επίσημη πρόταση.

Αλλά η προτεραιότητά τους και ο ποδοσφαιριστής που ήρθαν να δουν από το παιχνίδι με τη Λάρισα ήταν άλλος. Έλληνας. Ο Ηλίας Χατζηθοεδωρίδης. Αυτόν έχουν βάλει πιο πολύ στο στόχαστρο από το περασμένο καλοκαίρι και το φιλικό των δύο ομάδων στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι παίζοντας ως δεξί εξτρέμ σε εκείνο το παιχνίδι. Και ο Μακέντα είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι σε εκείνο το φιλικό και ο Χατζηγιοβάνης. Αλλά για τον μεν Μακέντα ρώτησαν και το… πάγωσαν, για τον δε Χατζηγιοβάνη δεν είχαν απάντηση τότε από τον Παναθηναϊκό στο τι συμβαίνει. Είχε ξεκινήσει ήδη το μεγάλο σήριαλ που κατέληξε στην ανανέωση του.

Συνέχισαν να παρακολουθούν τον Χατζηθεοδωρίδη οι Ολλανδοί και εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός πως κόντρα σε αυτούς έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, με ανάποδο πόδι, αλλά τον είδαν να παίζει και ως αριστερό εξτρέμ και ως αριστερό μπακ, βοηθώντας σε κάθε θέση τον Παναθηναϊκό.

Ένα… πολυεργαλείο, δηλαδή, που ταιριάζει στη φιλοσοφία τους. Και κάτι πολύ σημαντικό: η τιμή του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Δεν έχει καμία σχέση με αυτές των Μπουζούκη ή Χατζηγιοβάνη που τα νούμερα ξεφεύγουν. Με λιγότερο από ένα εκατομμύριο θα μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Κι αν βάλουν στο… πακέτο και τον Μακέντα, ακόμα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό.

Αν θα ξανά έρθουν; Πολύ πιθανό. Και αυτή τη φορά μπορεί να έρθουν με επίσημες προτάσεις και να χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ