Η «μάχη» Αντερλεχτ – ΠΑΟΚ για Χουλτ και ο ρόλος του Νταλίν

Η «μάχη» Αντερλεχτ – ΠΑΟΚ για Χουλτ και ο ρόλος του Νταλίν

Οι Βέλγοι καλούνται να βιαστούν για να προλάβουν τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Χουλτ, ενώ ο ατζέντης του παίκτη... δεσμεύεται για την ελευθερία του!

Η πολιτική του ΠΑΟΚ στο θέμα της απόκτησης αριστερού μπακ είναι συγκεκριμένη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποφασίσει να «χτυπήσουν» όλες τις υποθέσεις που τους ενδιαφέρουν, ώστε ακόμη κι αν κάποια στραβώσει, να αποκτήσουν τον αμέσως επόμενο εκλεκτό της διοίκησης και του τεχνικού τιμ.

Επί της ουσίας, όμως, όποιος εκ των Αζεβέδο, Χουλτ ή Χατζισαφί κι αν αποκτηθεί θεωρείται λύση πρώτης γραμμής για τους Θεσσαλονικείς. Με τον Σουηδό να είναι ο πρώτος επιλαχών εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά με την περίπτωσή του να μπορεί να προχωρήσει μόνο εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί σύντομα, εάν κρίνουμε από αυτά που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα από τον ατζέντη του και τα οποία είναι γνωστά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αλλώστε ο Μάρτιν Νταλίν δεν κρύβει ότι στόχος του είναι να πάρει τον Χουλτ ως ελεύθερο από τους Πράσινους και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει τον πελάτη του όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα ο παλαίμαχος Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής και πλέον ατζέντης ποδοσφαιριστών, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δημιουργήσει κλίμα πλειστηριασμού για τον πελάτη του, ώστε να πάρει όσα περισσότερα γίνεται. Για αυτόν τον λόγο έβαλε πάλι στο κόλπο για την απόκτηση του Χουλτ την Αντερλεχτ.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας voetbalnieuws.be, η Αντερλεχτ θα πρέπει να βιαστεί εάν θέλει να αποκτήσει τον Σουηδό μπακ του Παναθηναϊκού. Καθώς εάν δεν κάνει άμεσες κινήσεις τότε ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να κερδίσει τη διεκδίκηση του παίκτη.

Κλείνοντας, έχει σημασία να σημειώσουμε ότι ο Χουλτ έχει δεσμευτεί ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού. Ωστόσο την ίδια στιγμή ο Νταλίν προτείνει παντού τον πελάτη του ως ελεύθερο και… δεσμεύεται επ’ αυτού! Αρκεί τα οικονομικά ανταλλάγματα για τον ίδιο και τον ποδοσφαιριστή να είναι αυτά που πρέπει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ