«Καίγεται» ο Δουβίκας

«Καίγεται» ο Δουβίκας

Ο Δουβίκας μπορεί να "καεί" αν δεν ακούσουν το καμπανάκι οι άνθρωποι του Αστέρα

«Καίτε τον Δουβίκα». Καμπανάκι χτυπάω από τώρα στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης! Δεν το λέω εγώ αλλά οι σκάουτ των ιταλικών ομάδων που βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο ματς με τον Πανιώνιο.

Είμαι ειδικός στις… διαρροές (τι leaks θα ήμουν;) από τα λημέρια των ατζέντηδων και να σας ενημερώσω για το τι έπιασαν οι κεραίες μου στην Τρίπολη.

Ο γνωστός ατζέντης Αντώνης Αποστολόπουλος που έχει δυνατές άκρες στην Ιταλία, έφερε το σαββατοκύριακο τρεις Ιταλούς σκάουτ.

Την περασμένη Κυριακή το πρωί πήγαν να δουν το ντέρμπι του πρωταθλήματος κ20, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και εν συνεχεία κατηφόρισαν προς Τρίπολη μεριά για να παρακολουθήσουν ένα από τα επονομαζόμενα next big thinks της Super League.

Μόνο που ο Τάσος Δουβίκας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Στην κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα απέτυχε να σκοράρει ενώ όλη την υπόλοιπη διάρκεια ήταν εξαφανισμένος.

Ο 18χρονος πιτσιρικάς και την προηγούμενη εβδομάδα είχε χρησιμοποιηθεί βασικός κόντρα στον Ατρόμητο και… χάθηκε στο γήπεδο.

Απέναντι στον Πανιώνιο πέρασε στο ματς στο 50’ αλλά και πάλι δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Ο Δουβίκας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στα πρώτα παιχνίδια, όταν αγωνιζόμενος 20-25’ κατάφερνε με τις ενέργειες του να προσφέρει ουσία στην ομάδα του.

Από την στιγμή που ο Σάββας Παντελίδης του δίνει περισσότερες ευθύνες, ο πιτσιρικάς καταρρέει.

Μήπως να το πηγαίναμε πιο σιγά; Οι Ιταλοί άλλωστε έλεγαν, πως το παιδί δεν είναι έτοιμο ακόμα για να αναλάβει μόνος του το βάρος της επιθετικής γραμμής του Αστέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ