Τα γκολ θα… πέσουν βροχή

Τα γκολ θα… πέσουν βροχή

Μετά την τεράστια χθεσινή επιτυχία με το ντέρμπι αιωνίων ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην... κανονικότητα με Super League και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μας χάρισαν χθες ένα επικό ντέρμπι αιωνίων με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη, όμως ο… Καμμένος διέπρεψε στις περισσότερες εκ των προβλέψεων του.

Το χθεσινό μας ποντάρισμα πήγε με την πλευρά του Ολυμπιακού και μας δικαίωσε αφού οι ερυθρόλευκοι το έπαιξαν το ντέρμπι στα ίσια και πιθανότατα να άξιζαν και κάτι παραπάνω. Εμείς από την πλευρά μας πληρωθήκαμε και την παράταση (10.00 απόδοση) αλλά και το διπλό με κάλυψη τους πόντους, αφού η ομάδα του Κεμζούρα μας δικαίωσε.

Από εκεί και πέρα αφήνουμε στην άκρη την Euroleague και επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο, όπου επιστρέφει με μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη και φυσικά τη Super League. Οπως προμηνύει και ο τίτλος σήμερα είναι μέρα για γκολ και όλα τα πονταρίσματα μας θα πάνε προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ξεκινάμε από τα εν Ελλάδι και από το Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, και είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να μην πάρει τόσο εύκολα τη νίκη, αλλά δεδομένα θα δούμε γκολ. Αξίζει το over 2,5 σε απόδοση 1.80, με τον Παναιτωλικό από την πλευρά του να είναι δεδομένο ότι θα παίξει μαζική άμυνα αλλά και ότι «καίγεται» για τους βαθμούς.

Από εκεί και πέρα στην Αγγλία δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με Σίτι και Γιουνάιτεντ να είναι σε καλό φεγγάρι και να θέλουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Κακές άμυνες και από τις δυο, εντυπωσιακή επιθετικά η μία και με τον «δαιμονισμένο» Μάρκους Ράσφορντ η άλλη το ματς πηγαίνει για over και λογικά και υψηλό… Βλέπουμε γκολ λοιπόν το over 2,5 στο 1.60 αξίζει, αλλά και το over 3.5 που είναι πάνω από 2.30.

Κλείνοντας θα πάμε και μια βόλτα στην Ιταλία και θα ασχοληθούμε με δυο ματς. Το ένα είναι αυτό της Ουντινέζε με τη Νάπολι, όπου το over 2.5 για έναν ανεξήγητο λόγο αγγίζει το 1.90 σε απόδοση και θα το προτιμήσουμε με τον Κάρλο Αντσελότι να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και τους παρτενοπέι να είναι ασταθείς στην άμυνα.

Ένα λοιπόν αυτό και άλλο ένα το Λάτσιο – Γιουβέντους το μεγάλο ντέρμπι στη Ρώμη, όπου η κυνική Γηραιά Κυρία μπορεί να πληρώσει (όπως κάνει τα τελευταία χρόνια) το διπλό σε απόδοση 2.40, αλλά και το over 2.5 με δεδομένο όμως ότι θα σκοράρουν και οι λατσιάλι που με τον Τσίρο Ιμόμπιλε μπροστά «πετάνε» φωτιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ