Ζήτησε «κασέρι» 350 χιλιάρικα η Πόρτο

Ζήτησε «κασέρι» 350 χιλιάρικα η Πόρτο

Η Πόρτο ζήτησε 350.000 ευρώ από την ΑΕΚ για τον δανεισμό του Ερνάνι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν

Η ΑΕΚ είδε με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ερνάνι και είναι αναμφισβήτητο πως οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει αρκετές κινήσεις προκειμένου να μετακομίσει ο Πορτογάλος εξτρέμ στην Αθήνα. Αυτό όμως που πιθανότατα δεν γνώριζαν στην Ένωση είναι η πολιτική των «δράκων» σε θέματα δανεισμού ενός παίκτη.

Η πορτογαλική ομάδα δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω και είναι πάντα έτοιμη να βγάλει «κι από τη μύγα ξίγκι».  Οι «δράκοι» λοιπόν θα ζητήσουν ενοίκιο ακόμα κι αν είναι να δώσουν παίκτη σε άλλη ομάδα για μια μέρα. Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση του Ερνάνι, η κουβέντα έφτασε στο ψητό, με τους Πορτογάλους να ζητούν «κασέρι» περίπου 350.000 ευρώ, για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν στο συγκεκριμένο ποσό προσθέσει κάποιος και τις 300.000 ευρώ που θέλει ο Ερνάνι για το μισό της αγωνιστικής περιόδου, ενδεχόμενος δανεισμός του Πορτογάλου θα κοστίσει στους κιτρινόμαυρους σχεδόν 700.000 ευρώ.

Αυτός είναι και ο λόγος που το θέμα του 26χρονου εξτρέμ δεν έχει αυτή τη στιγμή προχωρήσει, καθώς είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα λεφτά. Όταν μάλιστα έγινε μια κουβέντα για να ρίξουν τις απαιτήσεις τους οι Πορτογάλοι, οι ιθύνοντες των «δράκων» ήταν αρνητικοί, επιμένοντας στα 350 χιλιάρικα για τον δανεισμό του Ερνάνι. Οι κιτρινόμαυροι πάντως θα συνεχίσουν τις επαφές με την πορτογαλική ομάδα, ευελπιστώντας πως η Πόρτο θα μειώσει τελικά τις αρχικές της απαιτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ