Γέρνει προς Ζησόπουλο

Γέρνει προς Ζησόπουλο

Η... ζυγαριά του Γιώργου Παράσχου φαίνεται πως βγάζει νικητή τον στόπερ του Ατρομήτου για την άμυνα του Απόλλωνα.

Οι επιλογές από την εγχώρια αγορά είναι δυο αυτή την στιγμή. Σωκράτης Φυτανίδης ή Γιώργος Ζησόπουλος. Η καθεμία περίπτωση έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της.

Ο Γιώργος Παράσχος, πονοκεφαλιάζεται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον ποδοσφαιριστή πάνω στον οποίο θέλει θα χτίσει την άμυνα του. Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης έχει συνεργαστεί με τον πρώην αρχηγό του Ατρομήτου, στην ομάδα του Περιστερίου και τον γνωρίζει από πρώτο χέρι. Η άποψη του είναι θετικότατη. Όμως η αγωνιστική του απραξία αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα.

Και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Τις δυο πρώτες αγωνιστικές ο Απόλλωνας υποδέχεται Ατρόμητο και Πανιώνιο κατά σειρά και θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεση σωτηρίας του. Δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μπορεί να έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές φέτος, αλλά βρίσκεται σε ομάδα και έχει ρυθμό. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Εφόσον δεν προκύψει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Γιώργος Ζησόπουλος θα αποτελέσει πολύ σύντομα το νέο μέλος στην οικογένεια του Απόλλωνα μετά τους Στάθη και Ντεβέσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ