Αποκάλυψη: Η πολυιδιοκτησία προκαλεί παραισθήσεις

Αποκάλυψη: Η πολυιδιοκτησία προκαλεί παραισθήσεις

Στη σύσκεψη πολιτισμένοι. Το βράδυ «αγανακτισμένοι». ΠΑΟΚ και Λαλάκης αφού…

Απείλησαν ότι θα κόψουν την Ελλάδα στα δύο. Είδαν την Κυβέρνηση να περνά χαριστική τροπολογία για να αποφύγουν τον υποβιβασμό (που δεν το βλέπω να τον γλιτώνουν έτσι όπως το πάνε).

Διασύρονται καθημερινά με όσα εφευρίσκουν προσπαθώντας να «υπερασπιστούν» τον άνθρωπο που έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τον Ιβάν Σαββίδη που έκανε τον Δικέφαλο «ανέκδοτο» αγοράζοντας μέσω του σερβιτόρου ανιψιού του, την Ξάνθη θέλοντας να «ελέγξει» το πρωτάθλημα.

Όπως φαίνεται όμως το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον Δικέφαλο του Βορρά στη σημερινή εκδοχή του. Για τον «χαλίφη» και την αυλή του που δίνουν την εντύπωση πως τελικά η πολυιδιοκτησία προκαλεί παραισθήσεις.

Και για να μην νομίζει κανείς ότι πρόκειται για κάποιο πρόχειρο συμπέρασμα. Παρακολουθήστε. Και απολαύστε.

Ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ το απόγευμα πως την επόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να συζητήσει βασικά, αυτόν τον «λεκέ» που έχει διαλύσει το φετινό πρωτάθλημα. Την γίδα στην πλάτη του Καλπαζίδη.

Το ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της από τις πέντε το απόγευμα.

Και τι με αυτό; Στο site της Paralot, που ανήκει στην RFA, που ανήκει στον σερβιτόρο ανιψιό, που ανήκει στον Ιβάν μόλις βράδιασε προέκυψε παραλήρημα. «Φοβάται» λέει ο Ολυμπιακός την Τούμπα. Για αυτό και προσπαθεί να βρει τρόπο να γίνει έκτακτο ΔΣ στην Σούπερ Λιγκ για την υπόθεση μήπως και αναβάλει το ματς.

Μα ρε σαϊνια, πως θα γίνει έκτακτο ΔΣ όταν ανακοινώθηκε ΔΣ σε μια εβδομάδα; Πολυιδιοκτησία και εδώ; Άλλο Δς τη μια, άλλο την άλλη;  Βοηθήστε μας και εμάς να καταλάβουμε γιατί πραγματικά δεν μπορούμε πια να σας παρακολουθήσουμε.

Μια «ο ΠΑΟΚ δεν είναι του Ιβάν Σαββίδη». Την άλλη λέγατε ότι οι δικηγόροι αναμένουν το σκεπτικό της ΕΕΑ για να το καταρρίψουν σε μια στιγμή ενώπιον των Αθλητικών Δικαστών που θα μπορούσαν να δικάσουν την υπόθεση στην ουσία της.

Μετά οι… κότες το έσκασαν για τα πολιτικά δικαστήρια, από τα οποία αν δεν αποσυρθούν τότε θα πρέπει να υποβιβαστούν. Τώρα η «φαντασίωση» ενός έκτακτου ΔΣ. Λυπηθείτε μας ειλικρινά. Δεν είναι ότι σας παίρνουμε στα σοβαρά. Αλλά τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα.

Και κάτι τελευταίο. Στην σύσκεψη κάνατε τους ειρηνοποιούς. Τους πολιτισμένους. Τι βάζετε μετά τα νεροπίστολα να γράφουν; Και όχι τίποτε άλλο αλλά τους ταλαιπωρείται και αυτούς. Γιατί οι Λαλάκηδες θέλουν αλλά δεν μπορούν.

Είναι δυνατόν να φωνάζει εκείνος που τρεις μήνες τώρα κόβει την Ελλάδα στα δύο, ότι φοβάται ο… άλλος; Χαλαρώστε λιγάκι. Θα σας κοροϊδεύουν και οι δικοί σας έτσι όπως το πάτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ