Ας ζητήσει και άλλη τροπολογία ο ΠΑΟΚ

Ας ζητήσει και άλλη τροπολογία ο ΠΑΟΚ

Έναν νόμο να μην ελέγχεται η Τούμπα και που να δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη να κάνει ότι θέλει. Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από ανακοινώσεις σαν την μεσημεριανή.

Πρόπερσι στο περίφημο ματς με τον Γκαρθία πάνω στα κάγκελα της κερκίδας ήταν παρκαρισμένο ένα μηχανάκι. Τις τελευταίες 2-3 ημέρες στα social media οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεσαλώνουν δείχνοντας τις «προετοιμασίες» τους για το αποψινό ματς. Και ενώ η αστυνομία έκανε για μια φορά αυτό που θα έπρεπε να κάνει συνέχεια σε όλα τα γήπεδα πριν από ντέρμπι, έναν αιφνιδιαστικό έλεγχο δηλαδή προκειμένου να προλάβει πολλά και διάφορα; Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρήκαν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε αυτή την ρητορική που τους χαρακτηρίζει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

Για «πολίτες β΄ κατηγορίας» μιλούν στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Για… Αθηναίους που έδωσαν την εντολή στους Θεσσαλονικείς να κάνουν τον έλεγχο κλπ. Πάλι καλά που δεν μας είπαν πάλι ότι θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο. Αλλά ακόμη είναι μεσημέρι. Μέχρι να βραδιάσει ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε από τους «ανθρώπους» του Ιβάν. Του ιδιοκτήτη που δεν έχει το δικαίωμα να μπαίνει στην Τούμπα, έπειτα από εκείνη την βόλτα του με την πιστόλα στη ζώνη στο περίφημο ντέρμπι τίτλου με τον ΑΕΚ προ διετίας.

Τι θέλουν; Είναι προφανές. Ένταση θέλουν. Την επιδιώκουν. Και προσπαθούν να την συνδέσουν με την αυριανή τους κλήση ενώπιον του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση της –επιβεβαιωμένης από την ΕΕΑ- πολυιδιοκτησίας που κάποια στιγμή πρέπει να εκδικαστεί.

Το θέμα είναι γιατί τους αφήνουν να τα κάνουν όλα αυτά. Γιατί ένας έλεγχος της Αστυνομίας σε ένα γήπεδο που η παραβατικότητα έχει την δική της ιστορία σε ντέρμπι, και αν το πόρισμα μιας επιτροπής που τους έπιασε με τη γίδα στην πλάτη τους καθιστά «πολίτες β΄ κατηγορίας». Έτσι συμβαίνει όπου υπάρχουν οργανωμένες κοινωνίες.

Εκτός αν επιθυμούν να περάσει άλλη μια «φωτογραφική» τροπολογία η Κυβέρνηση, σαν εκείνη που εξάλειψε την ποινή του υποβιβασμού πρόσφατα για την υπόθεση τους με την Ξάνθη. Μια τροπολογία που να λέει ότι η Τούμπα είναι «ανεξάρτητο κρατίδιο» και ο ΠΑΟΚ υπεράνω των νόμων. Αν έχουν ένα τέτοιο αίτημα δεν χάνουν τίποτε να το καταθέσουν. Ποιος ξέρει: Μπορεί και να περάσει. Σε τελική ανάλυση τόσα και τόσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια για χάρη του Ιβάν. Γιατί όχι κάτι ακόμη. Να γλιτώσουμε και από τα παράπονα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ