Ο Τραορέ, ο Ολυμπιακός και η σύνδεση με τον Φιγκέιρας!

Ο Τραορέ, ο Ολυμπιακός και η σύνδεση με τον Φιγκέιρας!

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να αναφέρονται σε επαφές Ολυμπιακού - Τραορέ - Μονακό και η στήλη «AGENT LEAKS» εξηγεί ποια η σχέση του με τον... Φιγκέιρας!

Συνεχίζονται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τα γαλλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λατσινά Τραορέ για τη μετακίνησή του στον Πειραιά, έως το τέλος της σεζόν. Ο θηριώδης Ιβοριανός επιθετικός αποτελεί παρελθόν από τη γαλλική Αμιάν και φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των πρωταθλητών για την ενίσχυσή τους στην επίθεση.

Tο όνομά του δεν είναι άγνωστο στους «ερυθρόλευκους». Η περίπτωσή του (δανεικού από τη Μονακό) 27χρονου στράικερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν. Με τη διαφορά ότι τώρα έχει αλλάξει μάνατζερ, ενώ και το όνομά του (και το κασέ του) δεν είναι τόσο «βαρύ» όσο πριν λίγα χρόνια.

Ο Τραορέ, λοιπόν, άφησε πριν έναν χρόνο την… αγκαλιά του «πάπα» Ντιμίτρι Σέλουκ. Δεν είναι ο διαβόητος Ρώσος ο άνθρωπος που τον εκπροσωπεί, αλλά η εταιρεία μάνατζμεντ «Promoesport».

Με βάση την Ισπανία, αλλά παρακλάδια σε όλες τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, η «Promoesport» έχει κάνει αρκετές δουλειές με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια (Φιγκέιρας, Λεάλι, Ντε Λα Μπέγια).

Με τις επαφές για την πώληση του Πορτογάλου δεξιού μπακ να αποτελούν αφορμή για να πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού και το όνομα του Τραορέ. Ενός παίκτη που κάποτε η (τότε) βαθύπλουτη Ανζί είχει ξοδέψει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Εναν παίκτη που βλέπει τον κόσμο από τα 202 εκατοστά και που μόνο ποδοσφαιριστή δεν θυμίζει.

Εναν (στο παρελθόν) φοβερό επιθετικό, που για 3 χρόνια ήταν σχεδόν εκτός κάθε δραστηριότητας, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του. Αλλά που πλέον, στα 27 του και υγιής, θέλει να δείξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ότι αξίζει μία νέα ευκαιρία στο υψηλό επίπεδο. Με τους Γάλλους να βλέπουν τον Ολυμπιακό ως «λύτρωση» για τον παίκτη στη μέτρια φετινή του χρονιά στη Γαλλία.

Ο μονοετής δανεισμός του με την Αμιάν θα «σπάσει» και επίσημα ίσως και σήμερα. Η Μονακό θέλει να τον δώσει κάπου να παίξει και να δείξει τι μπορεί να κάνει, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι…

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) ΛΑΤΣΙΝΑ ΤΡΑΟΡΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ