Αποκάλυψη: 4.000.000 € συν δύο παίκτες δίνει η Μονακό για τον Γιαννούλη – 8.000.000 € ζήτησε ο Σαββίδης

Αποκάλυψη: 4.000.000 € συν δύο παίκτες δίνει η Μονακό για τον Γιαννούλη – 8.000.000 € ζήτησε ο Σαββίδης

To10.gr αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της επίσημης πρότασης της Μονακό στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι προς πώληση. Ο,τι και να γίνει, θα φλυγει από τον ΠΑΟΚ. Και γιατί έχει ανάγκη ο Δικέφαλος τα χρήματα από την παραχώρησή του, αλλά και επειδή ο ίδιος επιθυμεί να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο. Με τη Μονακό να είναι η ομάδα που εξιτάρει το μυαλό του 24χρονου μπακ. Καθώς κινείται επίσημα για την απόκτησή του.

Η είδηση έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες. Και ήδη αρκετοί γράφουν και αναφέρονται σε επίσημη πρόταση της γαλλικής ομάδας. Χωρίς πληροφορίες. Χωρίς λεπτομέρειες. Χωρίς να γνωρίζουν τι ισχύει, τι δίνει η Μονακό, τι ζητάει ο ΠΑΟΚ. To10.gr έχει τις λεπτομέρειες για το deal. Και σας τις παρουσιάζει.

Κατ’ αρχάς έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η Μονακό επιθυμεί την απόκτηση του Γιαννούλη, για να έχει έναν καλό αναπληρωματικό αριστερό μπακ, πίσω από τον 23χρονο Φοντέ Μπαλό-Τουρέ, που είναι ο αδιαμφισβήτητος βασικός των Μονεγάσκων.

Η πρόταση της Μονακό στον ΠΑΟΚ είναι πολύ συγκεκριμένη και έφτασε επίσημα στους Θεσσαλονικείς πριν το lockdown. Πρόταση που περιλαμβάνει και χρήματα, αλλά και ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της Μονακό για τον Γιαννούλη φτάνει τα 4.000.000 ευρώ. Ενώ παράλληλα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της (δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν επρόκειτο για δανεισμούς ή για ελεύθερες μεταγραφές).

Η απάντηση του ΠΑΟΚ και προσωπικά του Ιβάν Σαββίδη στην προσφορά της διοίκησης της Μονακό ήταν αρνητική σε πρώτη φάση. Με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν 8.000.000 ευρώ από τους Μονεγάσκους. Προφανώς με σκοπό να φτάσουν στο επιθυμητό ποσό για την πώληση του Γιαννούλη, που είναι τα 6.000.000 ευρώ.

Η πανδημία καθυστέρησε την εξέλιξη των επαφών των δύο πλευρών. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει επιστροφή των Μονεγάσκων στο τραπέζι των συζητήσεων. Μάλιστα, υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά ο Γιαννούλης θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Πέραν αυτού, όμως, η Μονακό αποτελεί μια από τις ομάδες που ιδανικά θα ήθελε να πουλήσει ο ΠΑΟΚ. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι ο Δικέφαλος προσπαθεί να μπει στο «παιχνίδι» των αγοραπωλησιών με συλλόγους της ποδοσφαιρικής Δύσης. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, προσπαθεί να βρει τεχνικό διευθυντή που θα μπορέσει να ανοίξει πόρτες. Αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη ώρα…

ΥΓ. Το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ έχει πολύ ζουμί αυτές τις ημέρες. Για διάφορους λόγους. To10.gr θα σας αποκαλύψει κι άλλες καυτές λεπτομέρειες τις επόμενες ώρες/ημέρες. Οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ