Ο Μπράνκο «στέλνει» τον Ματέο στην ΑΕΚ!

Ο Μπράνκο «στέλνει» τον Ματέο στην ΑΕΚ!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που πήγε τον Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα, μιλάει με τον Μελισσανίδη για να τον στείλει στην ΑΕΚ. Προτάθηκε και στον Ολυμπιακό. Ο «Agent Leaks» έχει το ρεπορτάζ...

Αποτέλεσε παίκτη που διεκδικήθηκε από όλους το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αλλά και ο Αρης προσπάθησαν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Ματέο Γκαρσία. Εντούτοις, ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε την υπογραφή του. Όχι γιατί έκανε καλύτερη πρόταση, επειδή είχε τον… σωστό σύμμαχο στην υπόθεση. Τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, από το πόστο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας, αλλά και συμβούλου του προέδρου του ισπανικού συλλόγου, πίεσε τον ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει μαζί του στο Βελιγράδι, παρότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει την ίδια πρόταση με τον Αστέρα και ο παίκτης ήθελε να υπογράψει στους Πειραιώτες. Τελικά, ο 23χρονος εξτρέμ πήρε ένα γερό μπόνους υπογραφής από τους Σέρβους και είπε το «ναι».

Έναν χρόνο μετά, το όνομα του Αργεντινού εξτρέμ ήρθε πάλι στην επικαιρότητα για τις μεγάλες ελληνικές ομάδες της χώρας. Με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την ΑΕΚ. Και με τον Μιλοβάνοβιτς να συνεχίζει να παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Προσπαθώντας να στείλει τον ποδοσφαιριστή στην Ενωση.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει 2.2 εκατ. ευρώ για να τον δώσει και η Ενωση δεν έχει καμία διάθεση να προσφέρει αυτά τα χρήματα για έναν παίκτη που, ναι μεν, της αρέσει και θεωρείται περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά προέρχεται από μία πολύ μέτρια σεζόν. Με τις μετοχές του να πέφτουν κατακόρυφα. Καθώς οι 22 συμμετοχές, τα 4 γκολ και η μόλις μία ασίστ δεν είναι αριθμοί που συγκινούν.

Ο Ιβιτς (κυρίως)  και ο Καρέρα έχουν καλή άποψη για τον Ματέο, αλλά όσο τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά, μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει. Με τον Μιλοβάνοβιτς, ωστόσο, να έχει μπει στη μέση, με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή. Μάλιστα, λέγεται ότι είχε και απευθείας συζήτηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον παίκτη. Κάτι που εάν ισχύει δεν προκαλεί κάποια έκπληξη, καθώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Προφανώς ο Ιβιτς, ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα του Αστέρα δεν χρειάζεται… μεσάζοντα για να μιλήσει με τη διοίκηση του σερβικού συλλόγου, αλλά από την άλλη, οι σχέσης του Μιλοβάνοβιτς με την ομάδα του Βελιγραδίου, την ΑΕΚ, τον παίκτη και τον Τίγρη, παίζουν σημαντικό ρόλο…

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι το όνομα του Ματέο έφτασε και στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού από συγκεκριμένο ατζέντη. Εντούτοις, όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έχουν ξεχαστεί. Και προς το παρόν το όνομά του δεν συγκινεί τους Πειραιώτες. Και δεν θα τους… συγκινήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Από αυτά που δεν είναι… απρόοπτα στο ποδόσφαιρο βεβαίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ