Η «μάχη» για εξτρέμ στην ΑΕΚ

Η «μάχη» για εξτρέμ στην ΑΕΚ

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση εξτρέμ για τη νέα σεζόν, ωστόσο επικρατούν και άλλες απόψεις μέσα στην ομάδα, που προκρίνουν πρώτα πωλήσεις και μετά μεταγραφές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπράιτ Ενομπακάρε θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον 22χρονο Νιγηριανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Πρόκειται για μια επένδυση, που την πιστεύουν πολύ στην ομάδα, με τον κόουτς Μάσιμο Καρέρα να έχει δώσει το πράσινο φως για την περίπτωση του. Ο νεαρός παίκτης που πάτησε χθες (11/6) σε αθηναϊκό έδαφος, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα γίνει μέλος της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, παρόλο που υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση, έχουν σηκώσει… μανίκια ενόψει της νέας σεζόν. Στα Σπάτα, υπάρχει κινητοποίηση, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να… χτενίζει την αγορά, ώστε να δώσει τις κατάλληλες μεταγραφικές «ενέσεις» για τη νέα περίοδο. Η πανδημία του κορωνοϊου δεν «φρέναρε» τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα την ενίσχυση του «Δικεφάλου» με την απόκτηση ενός εξτρέμ.

 Ο Ίβιτς θέλει, αλλά…

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση εξτρέμ, ωστόσο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχουν… ενστάσεις. Εντός, των Σπατών, υπάρχουν διάφορες… φωνές που αντιτίθενται σε αυτή την προοπτική. Η… αντιπολίτευση ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση ακραίου επιθετικού, αν δεν πουλήσει πρώτα κάποιον πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή. Στην «βιτρίνα» της Ένωσης ξεχωρίζουν φυσικά τα ονόματα των Πέτρου Μάνταλου, Βασίλη Μπάρκα και Μάρκο Λιβάγια, του οποίου και το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η αλήθεια είναι πως στον «Δικέφαλο» ψάχνουν εδώ και χρόνια μια βαρβάτη πώληση . Ο τερματοφύλακας της ομάδας ακουγόταν έντονα πέρσι για διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ωστόσο η περίπτωση του δεν είχε αίσιο τέλος.

Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να δώσει τα κατάλληλα… εφόδια στον Μάσιμο Καρέρα για τη νέα σεζόν, έχοντας τον εξτρέμ στην κορυφή της λίστας. Ο τεχνικός διευθυντής των«κιτρινόμαυρων» πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, σε μια θέση που… πονάει χρόνια η ΑΕΚ. Άλλωστε και ο Ντανιέλε Βέρντε, που ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και την Ένωση, δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Μένει να φανεί ποια φωνή θα υπερισχύσει στα αυτιά του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, ο οποίος θα δώσει και την τελική έγκριση για την πολυπόθητη απόκτηση ακραίου μεσοεπιθετικού για τους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ