Αποκάλυψη: Στον αέρα το πρωτάθλημα – Καταγγελία για μεγάλη οφειλή της Super League στην εταιρεία που ασφαλίζει τους παίκτες

Αποκάλυψη: Στον αέρα το πρωτάθλημα – Καταγγελία για μεγάλη οφειλή της Super League στην εταιρεία που ασφαλίζει τους παίκτες

Η καταγγελία της «Ευρωπαϊκής Πίστης» για τις οφειλές της Super League, θέτει θέμα μη συνέχισης του πρωταθλήματος!

Τα τραύματα της Super League παραμένουν ανοιχτά. Και συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν. Παρά τις κενές περιεχομένου «αγιογραφίες» για πρόσωπα που δήθεν έχουν αλλάξει την κατάσταση και έχουν εξομαλύνει την οικονομική κατάσταση του συνεταιρισμού. Θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη συνέχιση του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, η «Ευρωπαϊκή Πίστη», η ασφαλιστική εταιρεία που έχει αναλάβει εδώ και χρόνια την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών για λογαριασμό της Λίγκας, έκανε επίσημη καταγγελία εναντίον της Super League, λόγω οφειλής-μαμούθ. Μια οφειλή που δεν έχει ρυθμιστεί, δεν εξυπηρετείται και πλέον θέτει ζήτημα μη συνέχισης του πρωταθλήματος, εάν δεν βρεθεί λύση, ώστε οι παίκτες παραμείνουν ασφαλισμένοι.

Η διεξαγωγή των αγώνων βρίσκεται στον αέρα, καθώς χωρίς ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών από τη διοργανώτρια αρχή, αναμετρήσεις δεν μπορούν να γίνουν. Μάλιστα, η καταγγελία της ασφαλιστικής εταιρείας έχει κοινοποιηθεί και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν γνώση της κατάστασης και να λάβουν τα μέτρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίγκα και η «Ευρωπαϊκή Πίστη» έχουν υπογράψει Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-Μελών της Super League. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η εταιρεία.

Το ποσό της οφειλής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο, σημειώνεται ότι είναι πολύ μεγάλο (σ.σ. λέγεται ότι φτάνει τις 400.000 €).

Μια υπόθεση που επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση της Super League δεν κατάφερε να λύσει ένα μείζον ζήτημα για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ