Κράζουν Γραμμένο ακόμη και στη Θεσσαλονίκη!

Κράζουν Γραμμένο ακόμη και στη Θεσσαλονίκη!

Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός του Βαγγέλη Γραμμένος ως… τυπικά πρόεδρο της ΕΠΟ. Το νέο σκάνδαλο στο Κύπελλο καταγγέλλεται ακόμη και από εφημερίδα της Θεσσαλονίκης

Το νέο σκάνδαλο της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου με την απόφαση για τη μη παρουσία κόσμου στους επαναληπτικούς Κυπέλλου σε Καραϊσκάκη και Κλεάνθης Βικελίδης προκάλεσε την οργή όλων όσων ενδιαφέρονται πραγματικά για το ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Γραμμένος λειτούργησε ως πιστός υπάλληλος των «εξυγιαντών», Σαββίδη, Μελισσανίδη που πλέον ως «φιλαράκια» ξανά επιχειρούν να συνεχίσουν να κρατούν «αλυσοδεμένο» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος διανύοντας το τελευταίο διάστημα της άκρως αποτυχημένης θητείας του έχει παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις των αφεντικών του. Ο προκλητικός τρόπος με τον οποίο η ΕΠΟ αποφάσισε να αβαντάρει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ημιτελικούς προκάλεσε την οργή ακόμη και στην Θεσσαλονίκη!

Το πρωτοσέλιδο της Metrosport τα λέει όλα! Μιλάει για στριπτίζ τις ΕΠΟ που υποχρεώνει τον Άρη (είπαμε της Θεσσαλονίκης εφημερίδα είναι) να παίξει χωρίς κόσμο απέναντι στην ΑΕΚ, και για απόφαση πρόκληση.
Ποιο είναι το στριπτίζ το καταλαβαίνουν όλοι πλέον για τον Βαγγέλη Γραμμένο. Και μιλάμε για μια εφημερίδα που η βασική της στόχευση είναι ο ΠΑΟΚ.

Για να καταλάβετε δηλαδή πόσο μεγάλο είναι το κράξιμο για τον Βαγγέλη Γραμμένο ακόμη και στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι να τελειώσει την αξιοθρήνητη θητεία του, στα χρόνια της οποίας το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς βυθίστηκε, είναι πιθανό να κράζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο στην πόλη. Θα μπορεί βεβαίως να κυκλοφορεί τουλάχιστον στο αγαπημένο του Μακεδονία Παλλάς. Εκεί κέρδισε με το σπαθί του για πάντα μια θεσούλα, ότι και να γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ