Τον έχουν… Γραμμένο. Μαζί και τον Μπέο

Τον έχουν… Γραμμένο. Μαζί και τον Μπέο

Άλλα του τα έταξε ο Γιαννάκης του πρόεδρου της ΕΠΟ, για άλλα ετοιμάζονται τα συνεταιράκια. Και κάπως έτσι μένει στην απέξω και ο Δήμαρχος.

Για δίδυμο Λυσάνδρου-Κυριάκου πάμε στην ΕΠΟ. Έτσι λέει το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ. Με τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ μετά το «ανεξίτηλο» σημάδι που άφησε στην Σούπερ Λιγκ (έτσι δεν γράφουν τα νεροπίστολα) να ετοιμάζεται για πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Και με εκείνον τον φοβερό τύπο που ξέχασε ο Μπατατούδης στον ΠΑΟΚ να σκάει στο πάρκο Γουδή σαν τοποτηρητής. Ο ΚυριάκοςΧ2 που πέρσι τέτοια εποχή είχε κλείσει τον κύκλο του στο ποδόσφαιρο και ήθελε το τάληρο του βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ αλλά μη βρίσκοντας ούτε τη ψήφο του γύρισε στο μεροκάματο του θείου Ιβάν. Πρέπει να του βρουν πάλι μια δουλειά. Τον πάνε στην ΕΠΟ.

Αυτό λοιπόν λέγεται ότι θα είναι το δίδυμο που θα κάνει τους Δικέφαλους να κινηθούν ενιαία στις εκλογές που έρχονται. Στις παράνομες εκλογές που θέλουν να κάνουν τον Ιούλη, πατώντας στη πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Γραμμένου. Του νυν προέδρου που ήρθε η ώρα να δικαιώσει το επώνυμο του. Γιατί αφού τον έστυψαν σαν λεμονόκουπα τον ετοιμάζουν για «παρκάρισμα».

Άλλα του είχε τάξει ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος την εποχή που ο άλλοτε σοφέρ του Γκαγκάτση έπαιρνε αποζημίωση μαμούθ -εξωδικαστικά παρακαλώ- από την ΕΠΟ. Του είχε πει ότι θα μιλήσει στον Τίγρη, αλλά μάλλον δεν είχε μονάδες.

Άλλα είχε πει και ο Ιβάν στον Δήμαρχο Μπέο που επιθυμούσε διακαώς τον Λασκαράκη για επόμενο πρόεδρο. Του έλεγε πως θα τον στηρίξει και ετοιμάζονταν ο Δήμαρχος για την δική του «επίσημη εποχή» στον Ομοσπονδία. Μέχρι στα ταξίδια της εθνικής πήγαινε και έκανε παρατηρήσεις στη διοίκηση της ΕΠΟ.

Από ότι φαίνεται όμως και οι δύο υποψήφιοι έμειναν… παγωτό. Επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά πως οι Χαλίφηδες δεν λογαριάζουν κανέναν. Βάζουν απευθείας υπαλλήλους. Να γλιτώσουν οι ίδιοι τους μισθούς. Να πληρώσει τον Λυσάνδρου και τον ΚυριάκοΧ2 η Ελληνική Ομοσπονδία.

Που θα πάει ο Γραμμένος; Μπορεί να τον πάρει ο Μπέος στον Βόλο. Όχι για μεταφραστή, γιατί αυτή τη δουλειά την κάνει ο ίδιος. Να τον πάρει για δικηγόρο. Θα του χρειαστεί άλλωστε σύντομα η ενίσχυση του νομικού του τμήματος. «Ακούτε εμένα που σας λέω»… όπως έλεγε κάποτε και ο Γκμοχ.

Θα μου πεις τι σχέση έχει με τα νομικά ο Γραμμένος; Αλλά σάμπως είχε καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ