Έχει τρελαθεί ο Ριμπερί

Έχει τρελαθεί ο Ριμπερί

Ματιές και σχόλια στην επανεκκίνηση της Bundesliga.

Με τον Ολυμπιακό και τον Μιραλάς κύλησε η εβδομάδα κατά κύριο λόγο και σε στοιχηματικό επίπεδο. Ας επιστρέψουμε σήμερα στις …ρίζες μας, δηλαδή στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Ύστερα από ένα μήνα απουσίας, επιστρέφει στη ζωή μας η Bundesliga. Το εναρκτήριο ματς διεξάγεται το βράδυ στο Λεβερκούζεν, με την ομώνυμη ομάδα να συγκρούεται με τη Μπάγερν.

Η ανεύρεση σημείου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όχι γιατί οι Βαυαροί δεν είναι αξιόπιστοι, αλλά γιατί οι ασπιρίνες βελτιώθηκαν σημαντικά. Το κράμα των νεαρών (Ρέτσος, Μπέιλι, Ταχ, Αλαριό) με τους παλιούς (Φόλαντ, Αράνκις, Μπέντερ, Μπελαραμπί) έδεσε και ο πρώτος γύρος έκλεισε ικανοποιητικά πέρα από κάθε προσδοκία. Επιπλέον η ομάδα είναι αήττητη στο σπίτι της.

Όσο για τους πρωταθλητές, είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Όσα τρόπαια και να σηκώσουν, δεν χορταίνουν και διψούν για νέες διακρίσεις. Ειδικά ο Ριμπερί έχει …τρελαθεί. Προ ημερών δήλωσε ότι του έκλεψαν τη χρυσή μπάλα (προ τετραετίας) και αμέσως μετά, σε φιλικό προετοιμασίας, όχι μόνο δεν κράτησε δυνάμεις, αλλά τα έδωσε όλα και έκανε χατ τρικ. Θέλει να αποδείξει πράγματα. Και πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

Η πρόταση του …καμμένου λοιπόν είναι να σκοράρει ο Ριμπερί, είτε πρώτος είτε σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης. Λείπει και ο Λεβαντόφσκι, οπότε ο Γάλλος αναμένεται να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Η δεύτερη κίνηση, η πιο συντηρητική, είναι το Γκολ Γκολ, αφού και οι γηπεδούχοι έχουν δυνατότητες.

Και ένα μακροχρόνιο στοίχημα: Το να τερματίσει η Λεβερκούζεν στην τετράδα πληρώνει επί 1,75. Έχετε το στο νου σας. Ειδικά αν χάσει σήμερα, η απόδοση θα ανέβει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ