To10.gr των ταμείων

To10.gr των ταμείων

Θα ξαναπάμε στο ταμείο για να πληρωθούμε και μετά θα απολαύσουμε στοιχηματικά τη μέρα

Συνεπέστατο το αγαπημένο σας site και στην ενημέρωση των όσων συμβαίνουν, αλλά και όσων πρόκειται να γίνουν! Σαρώνουν και σφύζουν από ειδήσεις τα ρεπορτάζ, σας φέρνει λεφτά και το στοίχημα.

Το γράφαμε χθες; Ότι ο Ριμπερί έχει «τρελαθεί» και θέλει να αποδείξει πράγματα. Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και όταν συνάντησε τη μεγάλη ευκαιρία, απλά την αξιοποίησε. Σκόραρε και μας πλήρωσε. Επίσης, πέρασε και συντηρητική επιλογή του να σκοράρει και η Μπάγερν και η Λεβερκούζεν.

Αλαλούμ γύρω από τη Ριζούπολη

Για δεύτερο Σαββατοκύριακο παρακολουθούμε και την αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια ένα – ένα.

Ξάνθη – Πλατανιάς

Οι Θράκες ξεκίνησαν ως μεγάλο φαβορί γύρω από το 1,30 εντός και εκτός συνόρων. Κάποιοι θα κατάλαβαν ότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση ούτε σε αγωνιστικό επίπεδο ούτε σε ψυχολογικό, αφού έχασαν την πρόκριση στο Κύπελλο από τη Λάρισα. Και ξόδεψαν πολλές δυνάμεις μέχρι να αποκλειστούν… Γι’ αυτό και ο άσος αντί να μένει σταθερός ή να κατεβαίνει, ακολουθεί ανοδική πορεία και αντίθετα περιορίζονται το εύρος των «απλωμένων» αποδόσεων του Πλατανιά και η διπλή του Χ2, κυρίως σε εταιρείες εκτός ΟΠΑΠ. Το αμετακίνητο της ελληνικής εταιρείας ίσως και να υποδηλώνει ότι γίνεται κουβέντα του στυλ «πολύ κακό για το τίποτα». Και βέβαια απέχουμε.

Απόλλων – Πανιώνιος

Ψάχνουμε να βρούμε ποιος έχει σωστή άποψη για το παιχνίδι αυτό. Βλέπουμε τον ΟΠΑΠ. Ο άσος στο 2,45, το Χ στο 2,90 και το διπλό στο 2,65. Δηλαδή φαβορί οι Απολλωνιστές και αουτσάιντερ οι Νεοσμυρνιώτες. Βλέπουμε και τις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός των συνόρων. Στο 3,00 οι κυανόλευκοι, στο 2,90 η ισοπαλία και στο 2,60 οι κυανέρυθροι. Δηλαδή εκτός ΟΠΑΠ έχουμε φαβορί τον Πανιώνιο και αουτσάιντερ τον Απόλλωνα. Και στο εξωτερικό πιεζόταν το διπλό μέχρι και τη νύχτα της Παρασκευής. Ναι, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είναι ποιοτικότερος και προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση (στον αγώνα με την Κέρκυρα). Αντίθετα ο εκ Σμύρνης ορμώμενος σύλλογος απογοήτευσε κόντρα στον Ατρόμητο.

Δεν ξέρουμε ποιες εταιρείες διάβασαν καλύτερα το ματς, αλλά όσο ο …καμμένος βλέπει τον Πανιώνιο αουτσάιντερ βρίσκει λογική στο Χ2.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των εταιρειών. Όλες μεταξύ 2,15 και 2,25 τον τοποθετούν. Με μια παρατήρηση τα γράφουμε αυτά: Ότι το διπλό πιέζεται. Ο …καμμένος επισημαίνει όσα βλέπει και απλά θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με φίλαθλο ενδιαφέρον .Δεν θα ποντάρει.

«Βρώμισε» το διπλό του ΠΑΟΚ

Αύριο παίζει η Κέρκυρα με τον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η ποιοτικότερη ομάδα, όλοι γνωρίζουμε και το αγωνιστικό ρεπορτάζ των «αντιπάλων». Όλοι περιμένουμε νίκη των Θεσσαλονικέων.

Μια παρατήρηση έχουμε όμως, καθώς …ξεματιαζόμαστε με αριθμούς στο διαδίκτυο. Στον ΟΠΑΠ ρο διπλό ξεκίνησε στο 1,10 και από χθες έπεσε στο 1,05. Βλέπουμε και τις υπόλοιπες εντός συνόρων εταιρείες. Αυτές τοποθετούν το εν λόγω διπλό στο 1,12. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο αδιάφορο. 1,12 έχει ο ένας διεκδικητής του τίτλου σε εκτός έδρας παιχνίδι, στο 1,12 προσφέρεται και ο άσος της ΑΕΚ, αλλά σε εντός έδρας ματς (με τον ΠΑΣ). Στο 1,12 και ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λαμία!

Με λίγα λόγια έχουμε τρεις διεκδικητές τίτλου. Οι δύο υποδέχονται εντός έδρας αντιπάλους υποδεέστερους και είναι λογικό να συνοδεύονται από χαμηλές αποδόσεις. Και ο τρίτος αντιμετωπίζει επίσης υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά εκτός έδρας και παρά το γεγονός αυτό η νίκη του προσφέρεται στην ίδια τιμή με των άλλων δύο.

Το διπλό του ΠΑΟΚ πέφτει και σε όλες τις ξένες στοιχηματικές εταιρείες μεγάλες και μικρές. Το έμαθε όλος ο κόσμος δηλαδή. Στο 1,14 είδαμε ανώτερη τιμή χθες βράδυ.

Ώρα Γαλλίας

Κρατήσαμε το Χ2 του Πανιωνίου εφόσον συνεχίζει να κινείται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Ας δούμε τώρα μερικά παιχνιδάκια ανά την Ευρώπη. Από στάνταρ ο …καμμένος βλέπει τη Νις στην Α’ Γαλλίας. Αφού έχασε στο ντέρμπι με τη Μονακό την πρόκριση στο Λιγκ Καπ, καλείται να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα ώστε να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο από εκεί. Ελπίδες διαθέτει, καθώς επίσης και αξιόλογο υλικό. Υποδέχεται και ομάδα που δεν εμπνέει, την Αμιάν, η οποία το περασμένο Σαββατοκύριακο αποκλείστηκε στο Κύπελλο από αντίπαλο δεύτερης κατηγορίας (Σοσό), μάλιστα με συντριπτική ήττα.

Αυτόν ξέρουμε αυτόν εμπιστευόμαστε

Χάρι Κέιν είναι το όνομά του. Πρώτος σκόρερ στη Ευρώπη στο ημερολογιακό έτος 2017. Πέρασε το Ρονάλντο με τη χρυσή μπάλα, πέρασε και τον Μέσι. Τους πέρασε όλους και σπάει τα ρεκόρ του. Αν δεν σκοράρει αυτός, δύσκολα κερδίζει η Τότεναμ. Και κόντρα στην αμυντικά προσανατολισμένη Έβερτον μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύσεις, είτε με σουτ είτε με κεφαλιά είτε με φάουλ είτε με πέναλτι. Ειδικά η «άσπρη βούλα» είναι δική του και όταν κυνηγάμε σκόρερ (είτε πρώτο είτε anytime) πρέπει να τα ψάχνουμε και αυτά.

Στην τέταρτη Αγγλίας η φιλοξενούμενη Λούτον οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και η Τσέστερφιλντ είναι δεύτερη από το τέλος. Δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε την καλύτερη ομάδα.

Και ένα ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ καλής απόδοσης από τη Γερμανία. Η ξεκούραστη Λειψία θα πιέσει και λογικά θα πανηγυρίσει έστω μια φορά. Με την ίδια λογική η ξεκούραση, ανανεωμένη και πληρέστατη Σάλκε μπορεί να κάνει ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ