Επιβεβαίωση για to10.gr: Οριστικά στην Αλ Αΐν ο Φετφατζίδης – Αυτά είναι τα (τρελά) λεφτά

Επιβεβαίωση για to10.gr: Οριστικά στην Αλ Αΐν ο Φετφατζίδης – Αυτά είναι τα (τρελά) λεφτά

Οριστική συμφωνία μεταξύ Αρη, Αλ Αΐν και Φετφατζίδη, όπως αποκάλυψε to10.gr. Στα πόσα χρήματα έκλεισε το deal, πότε φεύγει ο παίκτης.

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός. Και φυσικά έχει την υπογραφή του to10.gr. Ο Γιάννης Φετφατζίδης πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Αλ Αΐν, όπως to10.gr αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής. Ολες οι πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και τυπικά η μετακίνηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Αρη στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από χθες ο «AGENT LEAKS» σας είχε ενημερώσει για την κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, αλλά και για τα νούμερα που «παίζουν» στην υπόθεση. Σήμερα, λοιπόν, θα σας τα κάνουμε πενηνταράκια, για να έχετε ξεκάθεση εικόνα τι παίρνει ο Αρης, αλλά και τι θα βάλει στην τσέπη του ο «Φέτφα». Πάμε, λοιπόν…

Ο Αρης θα πάρει οριστικά 1.500.000 €. Αυτό είναι το φιξ ποσό που θα βάλει στα ταμεία του. Με την προοπτική να πάρει κάποια χρήματα παραπάνω (βάσει συμφωνίας), από μπόνους επίτευξης στόχων. Και πάλι, το ποσό δεν το λες μικρό. Το αντίθετο. Είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα. Και ειδικά για μια ομάδα που δεν έχει πουλήσει ποτέ πιο ακριβά ποδοσφαιριστή, με μοναδική εξαίρεση τον Αγγελο Χαριστέα (3.000.000 € στη Βέρντερ Βρέμης, 2002/03) και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (2.500.000 € στον Ολυμπιακό, 2008/09)!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φετφατζίδη, τώρα, τα ποσά… ξεφεύγουν. Με τον διεθνή εξτρέμ να εξασφαλίζει ένα τρελό ποσό για την επόμενη 3ετία, που θα φοράει τη φανέλα της Αλ Αΐν.

Από χθες to10.gr αποκάλυψε ότι τα χρήματα που θα λάβει ο Φετφατζίδης θα ξεπεράσουν τα 5.500.000 €. Αλλά η αλήθεια είναι πως το πραγματικό νούμερο μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ο λόγος κρύβεται σε μία… μαγική λέξη: Μπόνους.

Το καθαρό ποσό που θα πάρει ο Φετφατζίδης για κάθε χρόνο συμβολαίου του είναι 1.700.000 €. Από εκεί και πέρα, όμως, στη συμφωνία έχουν ενταχθεί απίστευτα μπόνους, που θα εκτοξεύσουν το εισόδημά του: 10.000 € για κάθε συμμετοχή άνω των 20 λεπτών, 10.000 € πριμ για κάθε γκολ, 10.000 ευρώ για κάθε νίκη, 3.000 ευρώ πριν για κάθε βαθμό, 5.000 ευρώ για κάθε ασίστ, 400.000 € πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος, 150.000 € πριμ κατάκτησης του President’s Cup, συν μεγάλα πριμ σε περίπτωση προκρίσεων και κατάκτησης του Ασιατικού Champions League.

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα ποσά είναι ασύλληπτα. Και για αυτόν τον λόγο ο Φετφατζίδης δεν μπορούσε να πει για δεύτερη φορά «όχι» σε τόσο μεγάλη πρόταση.

Αυτή την ώρα οι ομάδες και οι ατζέντηδες του Φετφατζίδη ανταλλάσσουν έγγραφα για την επισημοποίηση της μεταγραφής. Αλλά ακόμη δεν έχει καταστεί σαφές πότε θα πάρει τον δρόμο για τα Εμιράτα. Ο ίδιος θέλει να μείνει και να παίξει στα πλέι οφ με τον Αρη, θα παίξει σίγουρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αυτό θα συνεχιστεί έως το τέλος των αγώνων. Για ευνόητους λόγους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ