Καλύτερα να ασβεστώνεις παρά να γράφεις

Καλύτερα να ασβεστώνεις παρά να γράφεις

Και τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά που έστησαν ένα ολόκληρο σάιτ πάνω σε ένα αφήγημα χωρίς ίχνος αλήθειας; Τι θα απογίνουν τόσα ρούβλια; Τι τίτλους θα βάλουν τώρα; Τι κυβίστηση να ετοιμάζουν άραγε;

Οι νόμοι της ζωής και της ψυχολογίας φίλοι μου είναι πολύ απλοί. Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείσαι με κάτι, θα αρχίσεις να το βλέπεις παντού. Στον ύπνο σου, στον ξύπνιο σου, στις φαντασιώσεις σου, στα πιο υγρά σου όνειρα. Παντού. Έξις δευτέρα φύσις. Αν για χρόνια ασχολείσαι με κινούμενα σχέδια, τη Στρουμφίτα και τον Μελένιο θα βλέπεις παντού. Αυτή την τραγωδία βιώνουν τώρα και στο σάιτ της… αλήθειας, όπου και οι δεκατέσσερις (14) αναγνώστες παλεύουν να γίνουν δεκαπέντε (15) για να διώξουν το φάντασμα του Σαλπιγγίδη που στοιχειώνει τα όνειρά τους.

Ο Αρης, ο Βασιλάκης και τα άλλα παιδιά ζουν ένα δράμα από σήμερα, καθώς όπως διαβάζουμε στο to10.gr απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αναίρεσης που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Βουρλιώτης στο βούλευμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά που έστησαν ένα ολόκληρο σάιτ πάνω σε ένα αφήγημα χωρίς ίχνος αλήθειας; Τι θα απογίνουν τόσα ρούβλια; Τι τίτλους θα βάλουν τώρα; Τι κυβίστηση να ετοιμάζουν άραγε;

Φέρτε μας γρήγορα ένα σύννεφο να πέσουμε. Δεν το περίμενε κανείς. Ήταν καλά παιδιά, ήσυχα, δεν είχαν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά. Με έναν ανεμιστήρα και δυο κιλά λάσπη έπαιζαν μόνο, για να ξεδώσουν.

Κανονικά μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να ξανανοίξει η συγκεκριμένη στήλη, την οποία ο Βασιλάκης ανοιγοκλείνει ανάλογα με τις διαθέσεις και τις εντολές του Γιωργάκη – Γιωργάκη, έστω για μια ημέρα έτσι για να γιορτάσουμε το ευτυχές γεγονός. Πρόκειται για την απόλυτη καταξίωση. Είναι διαφορετικό να ‘χεις το όνομα ότι πετάς λάσπη κατ’ επάγγελμα και διαφορετικό να έχεις και μερικές δικαστικές «σφραγίδες» στο βιογραφικό σου.

Αν έχεις τέτοιο παράσημο δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς δουλειά. Είναι στα προαπαιτούμενα αν θες να βγάλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος «προφήτη-αναλυτή δικαστικών πορισμάτων» στην εφορία. Είναι το επάγγελμα του μέλλοντος μαζί με τον αυτοφωράκια και τον συντάκτη Instagram σε άπταιστα greeklish.

Και οι δεκατέσσερις πιστοί αναγνώστες του σάιτ πάντως, θυμούνται και απαγγέλουν απ’ έξω το κείμενο, που σε έστελνε απ΄ευθείας στον οφθαλμίατρο, ενώ αν διάβαζες περισσότερες από τρεις αράδες χρειαζόσουν μάσκα οξυγόνου για να αντέξεις και ακολούθως έξι ώρες ψυχανάλυση. Μεταξύ άλλων έγραφε:

«Βόμβα: Ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης… πέταξε στα σκουπίδια το βούλευμα για τη «συμμορία» και οι κατηγορίες περί «εγκληματικής οργάνωσης» επιστρέφουν, για Μαρινάκη και έτερους 27 καθώς ασκήθηκε αναίρεση…

…Η τύχη της υπόθεσης θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από το Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο ουδέποτε στο παρελθόν έχει απορρίψει αίτηση αναίρεσης, ασκούμενη από Εισαγγελέα».

Μιλάμε για δικαίωση μεγαλύτερη και από τις προφητείες του Αρη και του Βασιλάκη.

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ειδικός αλγόριθμος από τη Google και κάθε φορά που κείμενο του σάιτ που γκρέμισε την παράγκα έχει μέσα τη λέξη «εγκληματική οργάνωση» να ενεργοποιείται η διαδικασία αυτοφώρου για να παίρνει άμεσα ο συντάκτης το βραβείο Πούλιτζερ και να μην περιμένει την επίσημη βράβευση και χάνει χρόνο. Μην κοιτάτε που για τις κανονικές εγκληματικές οργανώσεις που έχουν ανατινάξει αυτοκίνητα δε γράφουν κουβέντα τα παιδιά…

Είναι φως φανάρι φίλοι μου τι συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν έμπλεξαν τα μπούτια τους όπως εύκολα θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, αλλά συνέβη κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Πήραν και επίσημα πτυχίο. Αποφοίτησαν με άριστα από το ΙΕΚ «Μεγάλο δρόμο θα διαβείς» του διαπρεπούς προφήτη, Αρη.

Ως μαθητές του γκουρού των προφητειών έκαναν ακόμη μια απόλυτα… πετυχημένη πρόβλεψη στα χρονικά του σάιτ της… αλήθειας. Και το έργο έχει και συνέχεια, μη χαθούμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ