Κάποιος να πει στον Καμμένο ότι δεν είναι ούτε δικαστής ούτε εισαγγελέας

Κάποιος να πει στον Καμμένο ότι δεν είναι ούτε δικαστής ούτε εισαγγελέας

Ο Πάνος Καμμένος αντί να ασχολείται με το κόμμα του που διαλύεται από τις αλλοπρόσαλλες επιλογές προτιμά να κάνει δηλώσεις ως αυτόκλητος δημόσιος κατήγορος

Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. 

Όχι σε σχέση με το Μακεδονικό, όπου καλείται να εξηγήσει πώς μπορεί να στηρίζει μια κυβέρνηση που έχει την ακριβώς αντίθετη θέση από αυτή που έχει ο ίδιος. 

Αλλά για να απαγγείλει κατηγορίες κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διότι έννοιες όπως η διάκριση των εξουσιών είναι περιττές λεπτομέρειες για τον Πάνο Καμμένο

Μάλιστα, ειδικά σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Καμμένος έχει ήδη βγάλει καταδικαστική απόφαση. 

Εξ ου και έπαιρνε τηλέφωνο έναν ισοβίτη για να τον πείσει να δώσει τη σωστή κατάθεση, αυτή που θα ενοχοποιούσε τον Μαρινάκη.

Έτσι και τώρα είχαμε όλο τη γνωστή απαγγελία κατηγοριών από τον Καμμένοπερί ναρκωτικών, λαθρεμπορίου κ.λπ.

Μόνο που αποφάσισε ότι δεν του αρκεί αυτό το κατηγορητήριο.

 Ο Καμμένος εκτιμά ότι πρέπει να προστεθούν και άλλες κατηγορίες. Θέλει να μιλήσει για «μαφία». 

Θαυμάστε το παρακάτω απόσπασμα: «Μιλάμε για εκτελέσεις, για διαιτητές που παίζουν 99-1 δεν το δέχεται κανείς σώφρων άνθρωπος. Πρέπει να παρέχουμε τη δυνατότητα να πάνε οι άνθρωποι άνετα στο γήπεδο, να μην έχουμε στημένα, πληρωμένους και εκφοβισμένους διαιτητές. Τους τινάζουν τα αυτοκίνητα, τους καίνε τα σπίτια, μιλάμε πια για μαφία».

Φυσικά μην περιμένετε οποιαδήποτε τεκμηρίωση. Ο Πάνος Καμμένος έχει ανάγει σε τέχνη το «πετάω λάσπη στον ανεμιστήρα» και το «λέγε λέγε κάτι θα μείνει».

Θυμήθηκε μάλιστα και τον… τρομερό Κωνσταντινέα, προσπαθώντας, εμμέσως πλην σαφώς, να τον παρουσιάσει και αυτόν θύμα των ίδιων μεθοδεύσεων. 

Φυσικά, καμιά αναφορά δεν κάνει στο ότι ουδέποτε ενεπλάκη είτε ο Ολυμπιακός είτε κάποιος παράγοντας σε αυτή την υπόθεση και ότι αυτό έχει ξεκαθαριστεί οριστικά και με βάση τη δικαστική έρευνα.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να θυμηθεί και τις… εκπομπές που έκανε με τον Τριανταφυλλόπουλο, με τον οποίο άλλωστε συνεργάστηκε στενά στην προσπάθεια να πειστεί ο ισοβίτης να δώσει τη σωστή κατάθεση.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν απλώς ενοχλητικά αν μιλούσαμε για ένα πολίτη ή έστω μια περσόνα της δημοσιότητας. 

Εδώ όμως μιλάμε για έναν υπουργό, και μάλιστα από τους «πρώτους τη τάξει», ο οποίος δεν εκφράζει απλώς γνώμες, αλλά στην πραγματικότητα, εμμέσως πλην σαφώς, υποδεικνύει στους δικαστικούς και ανακριτικούς λειτουργούς τι να κάνουν. 

Κοντολογίς, αυτές οι δηλώσεις παραπέμπουν σε ανοιχτή παρέμβαση στη δικαιοσύνη αλλά και σε κυνική χρήση της διασποράς λάσπης ουσιαστικά ως πολιτικού εργαλείου. 

Το ποια σχέση έχουν όλα αυτά όχι με την αριστερά, αλλά με τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, το αφήνουμε στην κρίση σας. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ