Σικέ ο καβγάς Καμμένου με Τσίπρα που «ανακάλυψε» η ΕΦΣΥΝ

Σικέ ο καβγάς Καμμένου με Τσίπρα που «ανακάλυψε» η ΕΦΣΥΝ

Η Εφημερίδα των Συντακτών ανακαλύπτει ότι ο Πάνος Καμμένος «βλάπτει σοβαρά τη χώρα», ξεχνώντας το πόσο πολύ τον λιβάνιζαν μέχρι τώρα. Μόνο που η πραγματικότητα είναι ότι ο καυγάς Τσίπρα και Καμμένου είναι κάπως συνεννοημένος.

«Ξεπέρασε κάθε όριο ο Πάνος Καμμένος». «Σε υπονόμευση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης επιδόθηκε ο υπουργός Άμυνας στις ΗΠΑ». «Ως εδώ κύριε Καμμένε». «Να απαλλαγεί [ενν. η κυβέρνηση] από τον υπουργό που τορπιλίζει τόσο χοντροκομμένα τη συνοχή της».

Αυτές είναι μερικές φράσεις από κείμενα της Εφημερίδας των Συντακτών του φύλλου της 11ης Οκτωβρίου 2018.

Ομολογουμένως, η εφημερίδα έκανε μια σημαντική αποκάλυψη:

Αποκάλυψε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ένας πολιτικός που δεν έχει καμιά σχέση με τις αξίες και τις αρχές της αριστεράς και ο οποίος έχει δική του ατζέντα στην εξωτερική πολιτική.

Μάλιστα, σπουδαία αποκάλυψη. Όταν κάνετε το πάρτι που θα πανηγυρίζετε το Πούλιτζερ, να μας φωνάξετε παιδιά.

Το ερώτημα είναι γιατί κάνατε τώρα αυτή την αποκάλυψη;

Γιατί εδώ και πολύ καιρό επανειλημμένα τα άρθρα σας είχαν εντελώς άλλη κατεύθυνση.

Την Άντα Ψαρρά τη ρωτήσατε πριν ασκήσετε κριτική στον Καμμένο;

Ή μήπως ξεχάσατε τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, δικά της και άλλων, που εξηγούσαν ότι Καμμένος και Κοντονής υπηρετούσαν τη δικαιοσύνη όταν πίεζαν τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να δώσει επιτέλους τη «σωστή κατάθεση»;

Ξεχάσατε τα διάφορα ρεπορτάζ που δημοσιεύατε για τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του, που τα παλιά χρόνια μόνο ως ξένη – πληρωμένη – καταχώρηση θα μπορούσαν να σταθούν;

Εσείς δεν ήσασταν που λίγες μέρες πριν σπεύσατε να αμφισβητήσετε τα ελληνικά και ξένα ρεπορτάζ, αλλά ακόμη και τους ίδιους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς των Βρυξελλών για να υποστηρίξετε ότι όλα είναι εντάξει με τα κονδύλια για το μεταναστευτικό που διαχειρίστηκε το υπουργείο που έχει προϊστάμενο τον Πάνο Καμμένο, παραβλέποντας τα στοιχεία για υπερκοστολογήσεις και διασπάθιση των κονδυλίων της ΕΕ;

Επομένως, ας μην κάνετε ότι «πέφτετε από τα σύννεφα» όταν μιλάτε για τον Καμμένο.

Το ποιος είναι το ξέρατε εξαρχής.

Συνειδητά επιλέξατε να τον στηρίζετε και να φέρεστε σαν απολογητές του, επειδή αυτό εξυπηρετούσε το Μαξίμου.

Και τώρα πάλι επειδή το Μαξίμου θέλει να δώσει την εικόνα ότι «συγκρούεται» με τον Πάνο Καμμένο, επιλέγετε να βγείτε τόσο επιθετικά.

Μόνο που η πραγματικότητα είναι ότι ο καυγάς Τσίπρα και Καμμένου είναι κάπως συνεννοημένος.

Εξίσου αμερικανόφιλοι είναι και οι δύο και εξίσου ακούν αυτά που τους λένε οι υπερατλαντικοί «σύμμαχοί» μας που τώρα θέλουν να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και να μπει η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ κι εξίσου έτοιμοι είναι και οι δύο να δώσουν και νέες βάσεις και άλλες διευκολύνσεις στους αμερικανούς.

Απλώς πρέπει και ο Καμμένος να κάνει το δικό του κομμάτι μπας και διασωθεί κάπως εκλογικά (την ώρα που παζαρεύει το Επικρατείας για να μπορεί να έχει εξασφαλισμένη βουλευτική ασυλία), αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ να φανεί ότι συγκρούεται για να ταΐσει το κομματικό ακροατήριο «επιστροφή στις αριστερές ρίζες».

Σικέ, όλα σικέ και μιλημένα που λέει και το τραγούδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ